בעיית אמון במטפלת, וקשיים חברתיים םםם םםם םםםם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיית אמון במטפלת, וקשיים חברתיים םםם םםם םםםם
    חסוי
    10/06/2016

שלום לכם צוות הפורום, אני סובלת מדימוי עצמי נמוך, תמיד כשהייתי ילדה הסביבה בכיתה שידרה לי שאני מכוערת ועד היום הזה אנשים לא מתחילים איתי ואני יודעת שאני מכוערת כי אחרת הסביבה הייתה משדרת לי שאני יפה. שאלתי את הפסיכולוגית שלי -מה הסיבה שמנדים אותי בכל מקום והאם זה קשור לדעתה למראה החיצוני והיא אמרה לי שאני יפה ושזאת לא הסיבה. אני מרגישה שהיא משחקת בי ומשקרת לי, מאז קשה לי לסמוך עליה. בנוסף גם הוריי אומרים לי שאני יפה, אבל אחים שלי אומרים לי דברים שונים , אחותי אמרה לי שאני מוזנחת, איך הייתם מציעים לי לבדוק את הנושא? מה לדעתכם כדי לי לעשות כדי לבדוק מי צודק ומי טועה? מי לדעתכם אמין לפי מה שתיארתי? (הבעיה היא לא המראה הבעיה היא מי אמין,הרבה יותר חשוב).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא עונים ??????????????

חסוי
    15/06/2016

למה אתם לא עונים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית אמון במטפלת, וקשיים חברתיים םםם םםם םםםם - תגובה

יאיר לוי
    16/06/2016

שלום לך,

אני שומע את דברייך. את כותבת שאת סובלת מדימוי עצמי נמוך, דבר שמלווה אותך מילדות ועד היום. אני גם שומע שאת עסוקה בחיפוש אינטנסיבי כל הזמן אחרי "עדויות" או "הוכחות" לכך מהסביבה שלך. מהפסיכולוגית, מההורים, האחים, חברים וכדומה. את מחפשת אישורים להרגשה שלך, אבל גם כשאת מקבלת חיזוק (למשל, מהפסיכולוגית שלך) - זה לא עוזר, מכיוון שאת לא מאמינה לה. את שואלת גם מה כדאי לך לעשות כדי לבדוק מי צודק ומי טועה, ה"עדות" שלו מי אמינה ושל מי לא. נדמה לי שהחיפוש הזה שלך - אין לו סוף...
    לאור זאת, הייתי רוצה להציע לך משהו אחר. במקום להפנות את כל האנרגיות והמחשבות שלך החוצה, כלפי אנשים מבחוץ - מה הוא חושב ומה היא חושבת עלי - נסי להפנות אותם פנימה. תתבונני פנימה ותבדקי עם עצמך בדיוק את כל אותן השאלות שבעצם את מפנה לסביבה שלך - האם את יפה בעינייך? האם לא? מדוע? מדוע את מחפשת "אישורים" לכך מבחוץ? האם את אוהבת את עצמך? וכדומה.
    ציינת גם שאת בטיפול, נדמה לי שזו יכולה להיות הזדמנות טובה לבחון את כל הנקודות האלה יחד עם הפסיכולוגית שלך.

בהצלחה,
    יאיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו