בתי בת ה-23 לא מכניסה דייטים הביתה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בתי בת ה-23 לא מכניסה דייטים הביתה
    שרית
    10/06/2016

שלום,
    בתי בת 23 יוצאת הרבה ונראית מצויין. מעולם לא היה לה קשר ארוך וכן מעולם אינה מכניסה הביתה את הדייטים שלה. הם תמיד אוספים אותה בחוץ או שהיא נוסעת להפגש איתם בתל אביב או לפעמים אליהם. מה יכולות להיות הסיבות לשתי השאלות,
    תודה
    שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתי בת ה-23 לא מכניסה דייטים הביתה - תגובה

יאיר לוי
    11/06/2016

שלום שרית,

את שואלת מה יכולות להיות הסיבות למצב שאת מתארת, שבו בתך לא מביאה הביתה את הבחורים איתם היא יוצאת? מאחר ואינני מכיר את בתך, קשה לי לענות על שאלתך זו. כל דבר שאומר, יהיה בגדר הנחות והשערות. אז מצד אחד, אני מניח שבמקרה הזה השערותיי טובות כהשערותייך. מצד שני, למה להישאר רק בתחום ההשערות? האם ניסית לשוחח איתה פעם על כך? אם הדבר מעסיק אותך, אני ממליץ לך לשבת לשיחה פתוחה וכנה עם בתך, וכך תוכלי לשמוע ישירות ממנה אודות מדוע היא פועלת כפי שהיא פועלת.

בברכה,
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך

שרית
    12/06/2016

אותי האמת זה לא מעסיק, אך את בן זוגי מאד. לדעתי בגיל הזה זה טבעי שלא מביאים הביתה דייט, לפני שהוא מתגבש לרציני. בזמנו כששאלתי היא אמרה לי שהיא מתביישת להביא הביתה. לגבי העניין שעדיין לא היה לה קשר ארוך, גם זה נראה לי עדיין לא מדאיג בהתחשב בגילה, אך גם פה בן זוגי מודאג. לכן באופן כללי מבלי להכיר את הדמויות הפועלות, האם אלה מצבים טבעיים ונורמליים לדעתך לבלורה בגיל הזה? המון תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך - תגובה

יאיר לוי
    13/06/2016

היי שרית,

אני מודה שעל פניו, מהתיאור שלך, זה אמנם נשמע כמו התנהגות טבעית של בחורה צעירה, שיוצאת ומבלה. בכל מקרה, אם בן זוגך מודאג, אני מניח ששיחה פתוחה בינו לבין ביתך יכולה אולי להבהיר קצת את המצב ואולי גם להניח מעט את דעתו.

יאיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו