עזרה דחופה מאוד!! תענו לי אם אכפת לכם מאחרים!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • עזרה דחופה מאוד!! תענו לי אם אכפת לכם מאחרים!!
    אייל
    12/06/2016

    יש לי שאלה אליכם, פגשתי מישהו השבוע שיוצא מהבית לכל היותר פעמיים בשנה כבר במשך יותר מעשרים שנה. כן כן!! אתם קוראים נכון!! זה אמנם בלתי נתפס אבל הבחור שורד בשקט. שוחחתי איתו קצת והרגשתי שהבחור נפתח אלי ,מרגיש בנוח לדבר איתי על הכל. השאלה שלי היא איך אפשר לעזור? מה אני יכול להציע לו לעשות? האם יש איזה ארגון או עמותה שאפשר לפנות אליה בשביל לעזור לו?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • עזרה דחופה מאוד!! תענו לי אם אכפת לכם מאחרים!! - תגובה

    יאיר לוי
    13/06/2016

    שלום אייל,

    כמה אכפתיות ודאגה יש בדברים שאתה כותב. אני מבין שהאיש שפגשת כמעט ולא יוצא מהבית ב-20 שנה האחרונות. האם אתה מתרשם שהוא שרוי במצוקה? שהוא היה רוצה לצאת, אבל נמנע מכך מכל מיני סיבות? האם ההסתגרות שלו פוגעת בו, בבריאותו? במידה ואתה מתרשם שיש צורך לטפל באיש, ושהוא אכן שרוי במצוקה, ניתן ליצור קשר עם שירותי הרווחה במקום המגורים שלו, לספר להם על כך ולהעביר זאת לטיפולם. אפשרות נוספת ואולי טובה יותר - כתבת שהוא מרגיש בנוח לדבר איתך על הכל. אולי תוכל לשכנע אותו לאט לאט לפנות לטיפול, או להסכים לקבלת טיפול. במקרה זה, ניתן לדוגמא להזמין רופא הביתה (אולי אף את רופא המשפחה שלו) והוא כבר יוכלו להפנות זאת להמשך טיפול של השירותים הסוציאליים של הקופה.

    בהצלחה,
    אני בטוח שעם האיכפתיות והאהדה שלך תמצא את הדרך הנכונה ללבו.

    יאיר.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו