בכל מקום שאני הולכת פוגעים בי,בכל מסגרת שאני הולכת אני מנודה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בכל מקום שאני הולכת פוגעים בי,בכל מסגרת שאני הולכת אני מנודה
    זהות בדויה
    14/06/2016

שלום מדברת עשיה שצריך לקרוא לה סבל, סבל, ולמה אני קוראת לעצמי ככה ?, כי כל החיים שלי הם סבל, אני כבר כמעט ולא יכולה לחייך, אבל כרגע אלוקים הביא לי עוד מכה לחיי, הלכתי לשירות לאומי במקום צבא שזה עוד המכה הקטנה . ובשירות הלאומי יש עשרות מנהלים שעוקצים אותי בהערות פוגעניות על המראה החיצוני שלי ,אני מרגישה כאילו כל העובדים והעובדות מרכלים עליי ועושים קומבינה ושאני בדיחה מהלכת שם , אני לא מבינה למה, אני מתנהגת באופן סביר, לא כועסת על אף אחד ומכבדת כל אדם ואדם. למשל בא למשרד שלי כל פעם מנהל אחר שמדבר עם העובדים שיחות חברותיות ואז הוא נותן לי הערה עוקצנית ,כמו ״תגידי אני חייב לשאול אותך שאלה-תגידי את אילמת? אני: סליחה? העובד:כי את לא מדברת ובמיוחד שאנחנו מדברים על כלבים״. הערה עוקצנית שנייה של עובד אחר-״אני רוצה לשיר לך משהו -״do you love me ,do ,do you. וכו.., הערה שלישית של עובד נוסף-״איך קוראים לך יפה, אני תמיד מתבלבל בשמות בין יפה לפרח. הערות האלה פוגעות בי ,כבר אין לי חשק לאכול בגלל הדברים האלה, ורזיתי המון מתחילת התקופה של השירות הלאומי ,באופן כללי זה לא הדבר היחיד שעובר עליי ובגלל הרבה סיבות אני מרגישה שעבד לי התאבון . אבל הנושא הזה מטריד אותי , למה דווקא אני ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא עונים לי!!!!?!!!

חסוי
    15/06/2016

אני מצפה לתגובה ,למה דילגתם עליי?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכל מקום שאני הולכת פוגעים בי,בכל מסגרת שאני הולכת אני מנודה - תגובה

יאיר לוי
    19/06/2016

שלום לך,

נשמע שיש הרבה סבל בחיים שלך, ושזה נמשך כבר שנים ארוכות.
    את מתארת שאת סובלת, לא יכולה לחייך, שאת מקבלת "מכה" אחרי "מכה".את מוסיפה וכותבת שעכשיו, כשאת בשירות לאומי, אז כל הזמן אנשים בסביבה פוגעים בך, עוקצים אותך, ושאת מרגישה כמו בדיחה מהלכת שם. זו הרגשה מאד קשה.
    בנוסף, את מציינת שכבר אין לך חשק לאכול ושרזית המון מתחילת השירות, ושיש עוד הרבה סיבות להרגשה הזו שלך.
    נשמע לי כמו ימים מלאים בכאב ובסבל. אילו חוויות קשות את עוברת.
    לאור מה שתארת, אני ממליץ לך בחום לפנות לטיפול פסיכולוגי, שם תוכלי לעצור רגע, להבין מה קורה לך, למה זה קורה לך, וביחד עם הפסיכולוג/ית שלך לחשוב כיצד תוכלי להתמודד טוב יותר עם מה שקורה לך, כי כרגע המציאות שלך היא מציאות של סבל רב.
    את יכולה לבדוק האם ניתן לעשות זאת גם במסגרת השירות הלאומי, או לפנות באופן אחר (דרך הקופה, או באופן פרטי).

בהצלחה,
    יאיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו