מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אבחונים - האם אבחון שנעשה לפני שנים ניתן לאיתורתמר15/06/2016
שלום רב
לפני כ-17 שנים הייתי בפנימיה ועקב התנהגות מעט חצופה (דגש על מעט- מעולם לא קיללתי אנשי צוות או נהגתי באלימות) והפרעות אכילה. התנו את השארותי בפנימייה באיבחון פסיכולוגי אותו עשיתי בלית ברירה ובכעס רב.
בכיתה י' מאותן סיבות, עשו לי שיחה שנראה שעדיף שאגור בבית ואני טענתי שבבית מצבי יורע. הציעו שאעבור שוב אבחון והסכמתי, באבחון ניסיתי כמה שיותר להראות שעדיף שאשאר בפנימיה.. (ציירתי את ההורים קצת מפחיד וכו) השאלה שלי זה איך אני היום יכולה לראות את התוצאות והאם תהיה גישה לזה במידה שאוותר על סודיות רפואית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחונים - האם אבחון שנעשה לפני שנים ניתן לאיתור - תגובה
יאיר לוי16/06/2016היי תמר,
לפי מה שתארת, האבחונים שלך אמורים להיות בפנימיה (בתיק הטיפולי שלך, בארכיון או משהו מעין זה). את יכולה לפנות אליהם בבקשה, ולברר היכן הדברים מצויים כעת, בתקווה שאמנם זה נשמר כמו שצריך.
במידה וגורם כלשהו יפנה היום בבקשה לקבל את התיק שלך מהפנימיה, את צריכה כמובן לחתום על ויתור סודיות. אם את חותמת על טופס זה, פירושו של דבר שאת מסכימה שלאותו הגורם תהיה גישה לחומר הטיפולי שיש בפנימיה אודותייך. אם לא תחתמי על טופס ויתור הסודיות - לא אמורה להיות לאף גורם מחוץ למסגרת הפנימיה גישה לחומר זה.
בברכה,
יאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)