מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המשך מאבד שפיותלירון16/05/2008
נכנסתי למקלחת גילחתי את גופי, ולאחר כשעה בצאט נפגשתי עם גבר ברכב והא נגע בי וכל העסק הדפוק הזה די מחליא אותי. אני צבוע, שקרן, טיפש שאיבד את מפתחות הדרך שלו. כרגע אני מוציא את זה החוצה כי אף פעם לא דיברתי על עצמי כך. עולות מחשבות על התאבדות, אך לא נראה לי שיש לי את האומץ לעשות את זה ובכלל אני לא ממש רוצה להתאבד, פשוט לא יודע איך להתמודד כבר עם עצמי, אני לא ישן וחי כמו רוח רפאים. אולי הגיע הזמן לעשות עוד גוינט ולחשוב מה אני עושה עכשיו, כי אני לא רוצה לחשוב על מה אני יחשוב כשאני לא מסטול מחשיש. זהו היה לי צורך דפוק כמו לכולם לדבר על זה אז דיברתי ועכשיו אני חוזר לעולמי האפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראה תגובתי בהודעתך הקודמת...
רונן דוד16/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לירון16/05/2008תודה רבה על ההתיחסות, אך כרגע אני לא מסוגל לדבר עם אף אחד, האמת היא שאני גם לא רוצה לדבר כל כך. את הפתרון לבעייתי לא אוכל למצוא כל עוד אני לכוד במחשבות של אדם אחר שאני די שונא. די הרבה זמן אני חי בתור כמה אנשים, והסמים ממריצים תופעות שלא היו מתפרצות ללא הייתי כל כך דבק בהם. אף אחד לא אשם במצבי ואני זה שהכין את הדייסה, אז עכשיו הגיע הזמן לאכול אותה. בכל אופן תודה על התיחסותך ואני מקווה שתבין אם לא אגיב פה יותר ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)