המשך מאבד שפיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• המשך מאבד שפיות
    לירון
    16/05/2008

נכנסתי למקלחת גילחתי את גופי, ולאחר כשעה בצאט נפגשתי עם גבר ברכב והא נגע בי וכל העסק הדפוק הזה די מחליא אותי. אני צבוע, שקרן, טיפש שאיבד את מפתחות הדרך שלו. כרגע אני מוציא את זה החוצה כי אף פעם לא דיברתי על עצמי כך. עולות מחשבות על התאבדות, אך לא נראה לי שיש לי את האומץ לעשות את זה ובכלל אני לא ממש רוצה להתאבד, פשוט לא יודע איך להתמודד כבר עם עצמי, אני לא ישן וחי כמו רוח רפאים. אולי הגיע הזמן לעשות עוד גוינט ולחשוב מה אני עושה עכשיו, כי אני לא רוצה לחשוב על מה אני יחשוב כשאני לא מסטול מחשיש. זהו היה לי צורך דפוק כמו לכולם לדבר על זה אז דיברתי ועכשיו אני חוזר לעולמי האפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך מאבד שפיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראה תגובתי בהודעתך הקודמת...

רונן דוד
    16/05/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לירון
    16/05/2008

תודה רבה על ההתיחסות, אך כרגע אני לא מסוגל לדבר עם אף אחד, האמת היא שאני גם לא רוצה לדבר כל כך. את הפתרון לבעייתי לא אוכל למצוא כל עוד אני לכוד במחשבות של אדם אחר שאני די שונא. די הרבה זמן אני חי בתור כמה אנשים, והסמים ממריצים תופעות שלא היו מתפרצות ללא הייתי כל כך דבק בהם. אף אחד לא אשם במצבי ואני זה שהכין את הדייסה, אז עכשיו הגיע הזמן לאכול אותה. בכל אופן תודה על התיחסותך ואני מקווה שתבין אם לא אגיב פה יותר ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו