מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף פנטזיה אסורה, לא יודעת מה לעשותשירן24/06/2016
היי אני בת 18, אתמול פנטזתי פנטזיה מינית מוזרה מאוד, חשוב לי להדגיש שזאת הפעם הראשונה שזה קורה לי. פנטזתי על מגע מיני בין אימא לבת וזה ריגש אותי (לא אימא שלי,זה מגעיל עד מוות , אימא של מישהי אחרת והבת שלה) מדובר על אימא בת 30 ועל בת בגיל 16(לא על ילדה קטנה כי זה גם מגעיל עד מוות) . זה נורמלי? או לא? מה לעשות? אני מרגישה כמו גבר סוטה, אני מרגישה רעה וימלא ייסוריי מצפון. אני סובלת עצם המחשבה שמשהו נדפק אצלי. נורמלי? או לא? מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא קיבלתי תשובה ?
שרון26/06/2016למה לא עונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף פנטזיה אסורה, לא יודעת מה לעשות - תגובה
יאיר לוי27/06/2016שלום לך,
אני מבין מדברייך שאת בת 18, ושנבהלת מאד מתוכן הפנטזיה שלך. אני גם שומע שזה מאד מטריד אותך, וגורם לך להרגשה רעה. כתבת שאת מרגישה כמו גבר סוטה, רעה ומלאת ייסורי מצפון. את שואלת האם זה "נורמלי" או "לא נורמלי".
זו באמת סוגיה מסובכת מאד.
מצד אחד - מבחינת החברה - נכון, ישנן מוסכמות ונורמות של חשיבה והתנהגות, יש דברים שמקובלים יותר לחשוב עליהם ודברים שפחות.
מצד שני, לגבי עולם הפנטזיה האישי, הפרטי, שיש לכל אחד - קשה לומר אם יש שם משהו שהוא "נכון" או "לא נכון", הרי בדיוק כך שמו - עולם הפנטזיה. כל אחד והפנטזיות שלו (מיניות, תוקפניות וכו'), גם אם הן מקובלות יותר או פחות.
מצד שלישי, חשוב כמובן לזכור, שיש גם הבדל משמעותי בין עולם הפנטזיה לבין עולם המציאות.
מצד רביעי, בהחלט עולות כמה שאלות נוספות בהקשר הזה - מה יחסך אל הפנטזיות שלך, מדוע את מפנטזת על מה שהוא מפנטזת, מתי זה קורה לך, מדוע דווקא באופן הזה, האם זה משהו חד פעמי או שמלווה אותך הרבה זמן, מה זה אומר עבורך, מה משמעות הפנטזיה עבורך, האם זה מטריד אותך או לא, ועוד ועוד.
מכיוון שאיננו מכירים כמובן, אינני יודע לומר לך מדוע את מרגישה כפי שאת מרגישה, אבל אני כן שומע עד כמה זה מטריד אותך. אם את מוצאת שזה לא נותן לך מנוח ושאת לא שקטה לגבי זה, אני יכול להמליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי, שם תוכלי לברר את העניין הזה בעזרה ובתמיכה של איש מקצוע.
בברכה,
יאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)