עומס רגשי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עומס רגשי
    חני
    01/07/2016

שבת שלום יאיר.
    בשבועיים האחרונים הייתי צריכה לקחת על עצמי את האחריות על אבא שלי שהוא לא במצב כל כך טוב ואחריות על הבית\,מכיוון שאימא שלי היתה בחוץ לארץ.למרות שאימא שלי חזרה לא קל עם אבא שלי ואני משתדלת כמה שיותר לעזור אבל מרגישה עומס רגשי אני לא מאפשרת לעצמי לעשות גם דברים אחרים בשביל עצמי וזה מביא אותי להרגשה לא טובה. אשמח עם תוכל לייעץ לי ואגב עזרת לי פעם קודמת ורציתי להגיד לך תודה,אבל עם תוכל לייעץ לי מה עושים עם עומס רגשי אני מאוד אשמח.שתהיה לך שבת מקסימה וסוף שבוע נעים,תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עומס רגשי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לתשובה מהירה

חני
    01/07/2016

אני מודה לך יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב יאיר

חני
    05/07/2016

אשמח למענה,תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עומס רגשי - תגובה

יאיר לוי
    05/07/2016

היי חני,

הטיפול בקרובים לנו בהחלט יכול להביא לתחושה של עומס רגשי רב. אגב, זה דבר שהמודעות אליו עולה בשנים האחרונות, ויש גם יותר מחקרים בנושא.
    נשמע שאת מנסה לעזור כמיטב יכולתך, אך במקביל, נראה שאת משלמת גם מחיר על כך. בין היתר, ציינת שאת לא מצליחה לעשות דברים עבור עצמך. למרות העומס הרב, נסי לחשוב חני האם את יכולה למצוא את נקודת האיזון בין השניים, את דרך האמצע, שבין העזרה להורייך, לאביך, לבין הטיפול בך. הרי אם לא תטפלי בעצמך, אם לא יהיה לך מקום/עשייה/מרחב לשאוב משם כוחות ואנרגיה עבור עצמך, כיצד יהיו לך כוחות ויכולת להעניק לאחר?
    כך שגם בסיטואציה המורכבת הזו, ואולי במיוחד בסיטואציה המורכבת הזו של טיפול באביך החולה, אל תזניחי את עצמך.

בהצלחה,
    יאיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו