מתיחויות בבית בגלל מריבות עם אמא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מתיחויות בבית בגלל מריבות עם אמא
    ענבל
    01/07/2016

הי, זו הפעם הראשונה שאני נעזרת בפורום פסיכולוגי. אני בת 35 וגרה עם הוריי (עדיין). רווקה ללא ילדים. בזמן האחרון יש לי הרבה מתיחויות עם אמא שלי, שמלאה בתסכולים ומוציאה אותם על כל הבית וקשה לי עם זה. יחד עם זאת, היא אמא טובה שמאוד אוהבת אותי ועזרה לי המון בחיים וגם אני אוהבת אותה מאוד, אבל קשה עם האווירה העכורה בבית. אין לי אפשרות כרגע לצאת מהבית ולהיות כמו שאומרים בכוחות עצמי. איך מתמודדים בינתיים? יש עצות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתיחויות בבית בגלל מריבות - תגובה

יאיר לוי
    04/07/2016

היי ענבל,

נשמע לי שאת נמצאת היום במצב שהוא די מסובך. מצד אחד, את חיה בבית עם אמך שאת אוהבת. מצד שני, את מתארת שלאחרונה היחסים ביניכן מאד מתוחים ומתסכלים, ושיש אווירה מאד עכורה בבית. זו הרגשה מאד לא נעימה. מצד שלישי, כמו שאמרת, את גם לא יכולה כרגע לצאת מהבית בכוחות עצמך. נשמע שאת במין מלכוד שכזה. כל אופציה שתבחרי בה - להישאר בבית או לצאת ממנו - היא לא פשוטה, יש לה את הקשיים וההשלכות שלה. מצב באמת מורכב.
    מכוון שאני שומע שאת במצוקה נכון להיום, ומכיוון שיש הרגשה שאין מוצא טוב כרגע מהמצב, אני יכול להמליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי, שם יהיה לך את המקום בשבילך, מקום שבו תוכלי לבדוק יחד עם הפסיכולוג/ית מה בדיוק יוכל לעזור לך כרגע, כיצד תוכלי להתמודד טוב יותר עם המציאות הלא פשוטה שמלווה אותך היום.

בהצלחה,
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו