דיכאון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דיכאון
    נועה
    03/07/2016

שלום לכם.
    אני סובלת מדיכאון זה תקופה במיוחד בתקופה האחרונה מקבלת ציפרלקס ומטופלת אצל פסיכולוגית. אני מרגישה משום מה שהכדור לא עוזר לי וחשבתי איך יוצאים מדיכאון בדרך אחרת בנוסף לכדור וטיפול פסיכולוגי שאני מקבלת ואני לא יודעת מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון - תגובה

יאיר לוי
    07/07/2016

היי נועה,

קשה עד מאד לסבול מדיכאון. קשה עוד יותר כשזה לא עובר מהר כמו שאנחנו רוצים. לפעמים באמת יש תחושה שהוא לא יעבור אף פעם. אבל חשוב לציין שלאט לאט, בעזרת טיפול נכון, תמיכה וליווי מקצועיים, הגל הזה בהחלט יכול לחלוף.
    אני שומע שאת כרגע מטופלת בצורה הנכונה (טיפול משולב - פסיכולוגי ותרופתי). דבר אחד שאפשר לעשות, הוא לבדוק האם אפשר להעלות את המינונים של התקופה ואת תדירות הפגישות עם הפסיכולוגית. זה יכול להועיל מכיוון אחד.
    מכיוון אחד - אני ממליץ לך הוא לבדוק איזה דברים / פעילויות את יכולה לעשות עבור עצמך. מה מאפשרת לך רמת הכוחות שיש לך כעת? ממה נהנית בעבר, ואולי אפשר לחזור לזה היום? (הליכה? ספורט? חוגים? לפגוש חברים, משפחה?) אולי תוכלי לעשות משהו מזה גם עכשיו, גם אם זה לא בדיוק יהיה כמו פעם.
    נכון, זה לא קל, ובהתחלה אולי זה אף יהיה קשה מאד, אבל לאט לאט, צעד צעד, עם תמיכה נכונה, אני מאמין שזה ילך ויהיה קל יותר, והרגשתך עוד תשתפר.

מקווה שהגל הזה יחלוף במהרה,
    ושתדעי ימים טובים יותר בקרוב,
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו