מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני בחודש האחרון בדיכאון ,אני צריכה תשובה לגבי מה שרשמתידנה18/07/2016
שלום
אני בת 35 נשואה+ילדה בת ארבע
בחודש האחרון אני במצב נפשי קשה מאוד
סבתא שלי חולה ואני קשורה אליה מאוד,אני חייתי אצלה והקשר היה ממש הדוק
יש לי גם הרבה בעיות אחרות והמצב הנפשי שלי קשה,אני לא יודעת איך לצאת מזה
אני לא מעוניינת לקחת כדורים כימים כי אני רוצה להכנס להיריון
אני גם אישה שעובדת.
כמו שאמרתי יש לי ילדה ואני לא רוצה שהיא תראה שאני עצובה ובוכה
אבל אני ממש בדיכאון
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בחודש האחרון בדיכאון ,אני צריכה תשובה לגבי מה שרשמתי - תגובה
יאיר לוי18/07/2016היי דנה,
נשמע שכל כך הרבה קשיים פשוט הלכו והצטברו אצלך, אחד על גבי השני...אני מתרשם שאת עכשיו במצוקה רגשית מאד גדולה. נראה שבכלל זו תקופה לא קלה בכלל עבורך - גם להיות אמא, גם להמשיך ולעבוד, גם סבתך חולה, ועוד הרבה קשיים נפשיים ובעיות שאת חווה. כמה עומס יש על הכתפיים שלך עכשיו, דנה, עומס שמלווה בהרבה צער וכאב.
כצעד ראשון, אני יכול להמליץ לך בחום לפנות כמה שיותר מוקדם לטיפול פסיכולוגי פרטני עבורך. נשמע שמאד קשה להתמודד עם כל הדברים שכתבת לבדך, וכי איש מקצוע בהחלט יוכל לסייע לך עם ההתמודדות הזו. אחר כך, לצעדים הבאים (כניסה להריון ועוד) - תוכל להתייעץ, לחשוב ולהחליט יחד עם הפסיכולוג/ית שלך, איך היית רוצה להמשיך מכאן והלאה.
אבל כצעד ראשון, נשמע שטיפול פסיכולוגי יכול בהחלט להועיל לך כעת.
טפלי בעצמך דנה,
את ראויה לכך.
בהצלחה,
יאיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)