מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלושה חודשים של טיפול ולא זוכרת את הפסיכולוגיולי24/07/2016
היי,
אני כבר שלושה חודשים בטיפול פסיכולוגי, פעמיים בשבוע. הבעיה היא שאני ממש לא זוכרת את הפסיכולוג שלי. אני בקושי זוכרת איך הוא נראה, כל פעם כשאני מגיעה אליו לקליניקה והוא פותח לי את הדלת אני ממש מופתעת. אני זוכרת משהו כללי, אבל יש דמיון קלוש בין הזכרון שלי אותו לבין איך שהוא נראה באמת. ואז מחצית הפגישה הולכת לי על להתרגל אליו מחדש. בשעות הראשונות אחרי הפגישה אני עוד זוכרת איך הוא נראה, אבל אז לאט לאט הזכרון נהיה יותר ויותר מטושטש עד שנעלם לגמרי...
מה לדעתך זה אומר? מה השמעות של זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי........
יולי29/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי........ - תגובה
יאיר לוי30/07/2016היי יולי,
מתנצל על העיכוב בתשובה.
את מתארת באמת תופעה מאד מעניינת, השכחה שלך את הפסיכולוג, ואת הזמן שלוקח לך להיזכר ולהתרגל אליו מחדש. מה המשמעות של זה? מאחר ואיננו מכירים, קשה לי לומר לך בדיוק. יתכן ויש לזה משמעות אחת, יתכן ויש לזה גם הרבה משמעויות ופירושים. אבל זו כן תופעה שייחודית עבורך, כלומר, זה משהו שקורה לך, וגם קורה לך בתוך הקשר מסוים - בתוך קשר טיפולי. לכן לדעתי, הדבר הכי טוב שאפשר לעשות עם זה, יהיה גם כן לברר זאת בתוך הקשר הטיפולי. אני מציע לך יולי לשתף את הפסיכולוג שלך במה שקורה לך, להתייעץ איתו לגבי התופעה הזו, הרי גם זה רלבנטי לטיפול שלך, ולנסות לבדוק יחד איתו מה המשמעויות שעולות ומתפתחות מכך.
בהצלחה,
יאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)