מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חייב עזרה דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףליאור30/07/2016
שלום,
בזמן האחרון אימי עוברת טיפולי כימוטרפיה בגלל גוש קטן שהתגלה.
היא סובלת מזה פעם שניה (פעם ראשונה בצוואר הרחם ועבר ברוך השם)
לא מספיק כל זה היא גם עברה במהלך הזמן הזה עוד ניתוחים שכלל לא קשורים לבעיה
אמי התגרשה מאבא שהיה בעל נוראי ולאחר מכן הכירה מישהו שהיה גם זבל ובגד בה
ובשנתיים האחרונות היא בזוגיות עם מישהו שגר אצלה.
הבעיה היא שלפני מס ימים גיליתי שהוא בוגד בה ויש לי הוכחות.
איך אני יכול לספר לה? אני יודע שהמצב הנפשי מאוד חשוב בזמן טיפולים כימוטרפים ופוחד שהיא תקרוס עם כל מה שהיא עברה!
מה אני עושה? אני לא יכול לראות את הפרצוף שלו..! ועוד הוא גר אצלנו בבית
בבקשה תעזרו או תפנו אותי למישהו
קשה לי ממש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייב עזרה דחוףףףףףףףףףףףףףףףףף - תגובה
יאיר לוי01/08/2016שלום ליאור,
אכן, ימים קשים אתה עובר, ונראה שבנוסף על כל מה שאמך עוברת, אתה צריך להתמודד כאן עם דילמה מאד לא פשוטה. קשה לי לענות לך בדיוק מה לעשות, מכיוון שאיני מכיר את הנפשות הפועלות. אינני מכיר את אמך, את בן זוגה, אותך ואת יתר בני המשפחה. כך שאני לא יודע איך כל אחד יגיב ומה כל אחד יכול לעשות בנדון.
נדמה לי שבמצב הזה כדאי להתייעץ עם בן משפחה, עם מישהו שמכיר את אמך, אותך, את ההיסטוריה הלא פשוטה שלכם, ולחשוב ביחד על איזושהי דרך להתמודד עם הגילוי שלך, בתוך כל הסיטואציה המורכבת הזו.
בברכה,
יאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)