מחפש מאמר על דחיינות, חרדה ומה שבינם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מחפש מאמר על דחיינות, חרדה ומה שבינם
    הבריא
    30/07/2016

שלום,
    אני מחפש מאמר ממוקד המראה את שכיחות הקשר בין דיכאון וחרדה לבין דחינות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפש מאמר על דחיינות, חרדה ומה שבינם - תגובה

יאיר לוי
    31/07/2016

היי,

אשמח אם תוסיף כמה מילים - איזה סוג של מאמר (אקדמי או משהו אחר), לאיזה צורך, באיזה הקשר? על מה מדובר? למה אתה זקוק בעצם? מדוע דווקא אתה מחפש את הקשר שבין שני הדברים האלה?

יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפש מאמר על דחיינות

הבריא
    01/08/2016

שלום,
    אני סובל מתסמינים של חרדה ודיכאון במידה מתונה ומטופל בתרופות.
    אחד התסמינים השכיחים המלווים חרדה כללית הוא דחיינות או הימנעות ממעשים המגבירים את תחושות החרדה.
    אני נדרש להסביר בפני גורם רשמי הגשת דו"ח מסוים באיחור ומעוניין לחזק טיעון רפואי.
    לשם כך אני מעוניין לצרף מאמר בנושא דחיינות ושכיחות הקשר בינה לבין חרדה ודיכאון, מעבר לשכיחות הדחיינות באוכלוסיה הכללית.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפש מאמר על דחיינות - תגובה

יאיר לוי
    03/08/2016

שלום,

אני לא מכיר מאמרים שנוגעים ספציפית בנקודה שאתה מדבר עליה. נכון, דחיינות יכולה להיות אחד מבין המאפיינים של חרדה. אולם אינני בטוח גם שצירוף מאמר שכזה יעזור לך במטרתך. אם אתה מעוניין לחזק טיעון רפואי, אתה יכול להתייעץ עם הרופא המטפל בך, ולקבל ממנו איזשהו מכתב אשר יסביר את העניין. אולי גם אפילו איזושהי חוות דעת לגבי מצבך.

בברכה,
    יאיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו