זוגיות חתונה ומה שביניהם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זוגיות חתונה ומה שביניהם
    ייעעע
    16/08/2016

שלום.
    אז ככה אני בת 22 לא היתה לי זוגיות ואיני רואה את עצמי מתחתנת ,אני בעניין של גברים .
    מתחילים איתי אבל לי אין ביטחון בגלל המראה כי אני בטוחה שאם הם היו רואים באמת איך אני ניראת ,הם לא היו מסתכלים עליי.זה משהו שהשלמתי איתו ואין לי בעיה.
    כי אני בעצם משקרת לגבי המראה,
    מה שאני מרגישה הוא מוכר ,מצריך טיפול מה דעתך ?
    תודה יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות חתונה ומה שביניהם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות חתונה ומה שביניהם - תגובה

יאיר לוי
    18/08/2016

שלום לך,

את כותבת דברים לא פשוטים, דברים עם הרבה עצב.
    ציינת שאין לך ביטחון בגלל המראה שלך, ושהדימוי העצמי שלך נמוך...את בחורה צעירה בת 22, אבל איכשהו נשמע כבר שהשלמת עם זה, איך כתבת? "איני רואה את עצמי מתחתנת...".
    את כותבת גם שהתחושה הזו מוכרת לך. אני מבין את זה. העניין הוא שזה לא חייב להימשך כך, התחושה הזו לא חייבת ללוות אותך לאורך כל החיים.
    לדעתי טיפול פסיכולוגי דינמי בהחלט יכול לעזור לך. אני יכול להמליץ לך לפנות לטיפול, שם תוכלי בעזרת הפסיכולוג/ית לברר לעצמך לעומק את התחושות הלא פשוטות האלו שלך, לבדוק מדוע זה כך, ולנסות ולחשוב ביחד על דרכי התמודדות טובים יותר, על איך היית רוצה לחיות את חייך בצורה טובה ונעימה יותר.

אני מקווה שלפחות תתני לעצמך את ההזדמנות הזו,
    בהצלחה,
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו