מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חמות שקרנית בלי למצמץ ובלי בושהלי27/08/2016
שלום,
בת 44 3 ילדים תיכוניסטים
חמותי אישה סבבה לגמריי אך שקרנית שמאמינה בשקרים שלה.
היא גרושה ופנסיונרית שחיה את החיים בכיף ואני מפרגנת על כך.
הבעיה מתחילה שילדיי כבר הכירו את האופי האמיתי שלה וסולדים מימנה ואינם מעוניינים להגיע לביקורים.
בגדול היא חיה בשביל החברות שלה ומזמינה אותנו פעם בחצי שנה ובאה לבקר אותנו פעם בחודשיים
אליה כאשר אנו מנסים להגיע תמיד תספר שהיא עסוקה עם חברה..ברצוני להיכנס בא ולומר לה מה דעתי עליה ועל חוסר הרצון שלה לאחד את משפחתה במפגשים ושתפסיק לשקר לילדים ולהבטיח הבטחות אך בן זוגי אומר שחבל על העצביים והיא לא תשתנה ..האם נגזר עליי לשתוק ולתת לה להמשיך לפגוע ביקרים לי מכל??תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חמות שקרנית בלי למצמץ ובלי בושה - תגובה
יאיר לוי05/09/2016היי זיו,
מתנצל על העיכוב בתשובה.
את מתארת מצב סבוך עם חמותך. מצד אחד, את כועסת עליה, על ההתנהלות שלה, אפילו הייתי אומר שאת ממש זועמת עליה, ואיך אמרת? "בא לך להיכנס בה" ולומר לה את כל האמת בפרצוף...מצד שני, היא חלק מהמשפחה, אמו של בן זוגך וכדומה. זו אכן דילמה לא פשוטה. מה לעשות כשאנשים קרובים לנו (מבחינה משפחתית, חברית, מקצועית וכדומה) מתנהגים בצורה שכל כך מפריעה לנו?
נראה לי שכצעד ראשון, כדאי לך פשוט לדבר איתה. אני לא יודע אם עשית זאת בעבר, פשוט לשבת איתה לשיחה פתוחה, שבה תשימו את הכל על השולחן כשני אנשים בוגרים. את יכולה לומר לה לדוגמא שמפריע לך שבני המשפחה מרוחקים יותר, ושהיית שמחה אם הייתם יותר נפגשים וכדומה. נסי לראות כיצד היא מגיבה לדברייך ולאן הדברים מתפתחים משם.
מעבר לזה, מבחינת ההתנהלות המשפחתית, נראה לי שכדאי לך להתנהג באופן שיהיה נכון לך ולבני משפחתך. (ציינת הרי שילדייך כבר אינם מעוניינים כל כך לפגוש את חמותך). מזוית נוספת, אולי זה גם יאפשר לך לפעול בצורה יותר חופשית, וכך תוכלי אולי גם ליזום דברים שיהיו טובים ונכונים עבורך. כמו למשל, אולי את תוכלי ליזום מפגשים משפחתיים, באופן ובתדירות שאת מעוניינת בהם.
בהצלחה,
יאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)