חוסר השלמה עם מצב נתון. זקוק לעצה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר השלמה עם מצב נתון. זקוק לעצה
    דוד
    31/08/2016

שלום,
    אני בן 42, רווק, ולמרות הרגשת משיכה מינית לגברים אני הייתי מאוד רוצה מערכת יחסים עם נשים. אני לא מצליח בזה בשום דרך.
    מצד אחד אני לא מעוניין בכלל בקשר עם גברים ומעדיף זוגיות עם נשים, אבל לא מצליח לגבש כזו.
    יותר מהכל הייתי רוצה להפסיק להרגיש את אותה משיכה איומה ובלתי נסבלת לסקס עם גברים, ורוצה יותר מהכל אהבה וזוגיות עם נשים.
    אני במצב בלתי נסבל מזה הרבה שנים ולא יודע מה לעשות.
    שמעתי על "טיפולי המרה" ואני ממש לא מעוניין בשטות הזו.
    אנא עזרה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר השלמה עם מצב נתון. זקוק לעצה - תגובה

יאיר לוי
    05/09/2016

היי דוד,

מתנצל על העיכוב בתשובה.
    אתה מתאר מצב מאד מורכב, שנשמע שמסב לך גם סבל רב. אתה בעצם כותב שאתה חי במלכוד שכזה כבר הרבה שנים, ממש סיטואציה כמעט בלתי אפשרית. אתה מעוניין מאד בזוגיות ואהבה עם נשים, אך בו בזמן, אתה חש משיכה מינית חזקה לגברים.
    זה נשמע כמו "פלונטר" שקשה מאד להתרה, שכאמור גורם לך למצוקה רבה. מכיוון שכך, אני בהחלט ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי דינמי (לחלוטין לא מאלו המכונים "טיפול המרה"). בטיפול דינמי, תוכל יחד עם הפסיכולוג/ית לנסות ו"להתיר" קצת את הפלונטר הזה, לנסות ולסדר אט אט בצורה יותר טובה את חלקי הפאזל האלה של עולמך הפנימי.

בברכה,
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו