מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר השלמה עם מצב נתון. זקוק לעצהדוד31/08/2016
שלום,
אני בן 42, רווק, ולמרות הרגשת משיכה מינית לגברים אני הייתי מאוד רוצה מערכת יחסים עם נשים. אני לא מצליח בזה בשום דרך.
מצד אחד אני לא מעוניין בכלל בקשר עם גברים ומעדיף זוגיות עם נשים, אבל לא מצליח לגבש כזו.
יותר מהכל הייתי רוצה להפסיק להרגיש את אותה משיכה איומה ובלתי נסבלת לסקס עם גברים, ורוצה יותר מהכל אהבה וזוגיות עם נשים.
אני במצב בלתי נסבל מזה הרבה שנים ולא יודע מה לעשות.
שמעתי על "טיפולי המרה" ואני ממש לא מעוניין בשטות הזו.
אנא עזרה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר השלמה עם מצב נתון. זקוק לעצה - תגובה
יאיר לוי05/09/2016היי דוד,
מתנצל על העיכוב בתשובה.
אתה מתאר מצב מאד מורכב, שנשמע שמסב לך גם סבל רב. אתה בעצם כותב שאתה חי במלכוד שכזה כבר הרבה שנים, ממש סיטואציה כמעט בלתי אפשרית. אתה מעוניין מאד בזוגיות ואהבה עם נשים, אך בו בזמן, אתה חש משיכה מינית חזקה לגברים.
זה נשמע כמו "פלונטר" שקשה מאד להתרה, שכאמור גורם לך למצוקה רבה. מכיוון שכך, אני בהחלט ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי דינמי (לחלוטין לא מאלו המכונים "טיפול המרה"). בטיפול דינמי, תוכל יחד עם הפסיכולוג/ית לנסות ו"להתיר" קצת את הפלונטר הזה, לנסות ולסדר אט אט בצורה יותר טובה את חלקי הפאזל האלה של עולמך הפנימי.
בברכה,
יאיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)