לא יודעת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודעת
    arh
    02/06/2007

שלום,
    לפני כשנתיים הכרתי בחור נחמד והוא אמר לי שיש לו חברה הוא לא שיקר אותי ואז אני אמרתי לא שלא אכפת לי כי גם לי יש חבר שנסע לארה"ב להשלים לימודי רפואה לאחר מס' חודשים החבר שלי חזר אליי מכוון שהוא היתגעגע אליי ונתנו לו להשלים את הלימודים בישראל והבחור היתחתן והחבר שלי חזר היה בזמן .
    אחרי מס' חודשים טלפון מאלי הבחור הנשואי שואל אותי אם בא לי להיפגש איתו ניפגשנו והוא סיפר לי שיש לו בעיות בנישואים ולי גם היו ימים עצובים מכוון שאבא של החבר שלי נפטר והוא נסע שוב ושוב שננו הינו זקוקים לתמיכה
    הינו ידידים כמו שני פסיכולוגים אחד לשני כול אחד סיפר את בעיותיו
    הנישואים שלו הלכו וניכשלו והיתחלנו יותר מידידם כול מתי שהוא רב עם אישתו אני הייתי פנוייה בשבילו בסוף הוא קיבל גט.
    חשבתי שהחברות בננו תיתחזק אבל הוא פרס כנפיים ויצא עם בחורות אחרות דרך האינטרנט
    הבעיה
    עכשיו הוא מקיר מלא בחורות ונראה לי שהוא יותר איתם
    הוא לא מיתקשר אליי יום יום פעם בשבוע הוא ניזכר שיש מישהיא שמחכה לו .אנחנו לו ניפגשים לא בשישי שבת לא בחגים
    אבל כשאני מתקשרת אליו הוא לפעמיים מסנן אותי
    ואני איתו יש לו מלא טלפונים והוא מסנן אותם כאני איתו
    מה עלי לעשות???
    דבר נוסף הלוואתי לו סכום כסף לא קטן והוא עדיין לא החזיר לי אותו
    איך אני מבקשת ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• את חייבת להחליט.

אמא
    03/06/2007

את צריכה להחליט את מי את רוצה, אי אפשר לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
    אם את רוצה את הבחור שהתגרש - אז תאמרי לו מה את מרגישה ותראי אם כדאי לך בכלל להיכנס איתו לקשר ואם הקשר איתו עושה לך יותר טוב או יותר רע.
    לגבי הבחור שאיתך , נראה שאת לא ממש אוהבת אותו עצתי לך היא להיפרד ממנו אפילו אם הבחור השני לא ירצה להיות איתך.
    "את רוקדת על שתי חתונות" ובסופו של דבר שלושתכם עלולים להיפגע מזה בדרך זו או אחרת.
    אני מציעה שתקחי פסק זמן משניהם כדי להחליט מה את באמת רוצה ועם מי את רוצה להיות!!!
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הכסף!!!

אמא
    03/06/2007

לגבי הכסף תאמרי לו שאת זקוקה לו , את לא צריכה להתבייש לווית לו והוא צריך להחזיר לך.
    תאמרי לו בצורה ברורה ופשוטה : מה עם הכסף שאתה חייב לי, אני צריכה אותו. זה הרגשה לא נעימה אבל זה שלך והוא זה שאמור להרגיש לא נעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו