מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היי , אני מרגישה שאני תלויה בחבר שלישי06/09/2016
היי , אני וחבר שלי כבר שנה וחצי ביחד , עברנו לגור יחד לא מזמן .
בחודשים האחרונים אני מרגישה מאוד תלויה בו , לדוגמא הוא הולך לחברים אז אני מתחילה להיות עצבנית , לחשוב שהוא לא רוצה להיות בבית או לא להיות איתי ואני מתחילה להיכנס לכל מיני מחשבות רעות בכל מיני תחומים ואפילו לבכות ולשנוא את עצמי
זה מאוד משפיע על חיי הזוגיות שלי אנחנו רבים בגלל זה ולי קשה שהוא צריך לעצור את החיים שלו בגללי
במקום ללכת לחברות אני תמיד אעדיף להיות איתו
אני לא מבינה מאיפה זה נובע ? ואני לא רוצה להיות תלויה בו כי זה מקשה עליי
אשמח אם תעזור לי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי , אני מרגישה שאני תלויה בחבר שלי - תגובה
יאיר לוי13/09/2016היי שי,
מתנצל על העיכוב בתשובה.
את מתארת סיטואציה מאד לא פשוטה. יש לך חבר מזה כשנה וחצי, עברתם לגור יחד, וכפי שציינת, הקשר שלכם השתנה עם המעבר, לפחות עם ההרגשה שלך שאת יותר ויותר תלויה בו.
את כותבת על תחושות לא נעימות בכלל שמלוות אותך עת בזוגיות - את עצבנית, כשהוא הולך לחברים, מתחילות לך מחשובת רעות בכל מיני תחומים, את בוכה ושונאת את עצמך, אתם רבים יותר...כלומר, יש לתחושות שלך עם עצמך, ולהרגשה שלך שאת יותר תלויה בחבר שלך, השפעות מאד גדולות ומשמעותיותעל הזוגיות שלכן.
אני שומע שי שהמצב הנוכחי קשה לך, שלא היית רוצה להמשיך ולהתנהל באופן הזה, ושהיית רוצה שהזוגיות שלכם תיראה אחרת. אני יכול להמליץ לך שי בנושא הזה לפנות לטיפול פסיכולוגי דינמי. שם יהיה לך את המקום הבטוח לבדוק עם עצמך ועם הפסיכולוג/ית מה קורה לך בעצם בזוגיות הזו, או כמו שכתבת "אני לא מבינה מאיפה זה נובע"?. יחד גם תוכלו לבדוק דרכי התמודדות שיהיו עבורך טובים יותר.
בהצלחה,
יאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)