מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

טובי פלד
- רוצה להחזיר את השמחה לחייחני19/09/2016
הי. לפני כמה זמן פוטרתי מעבודתי ואני עוברת משבר בגלל זה אני קמה בבוקר ללא מטרה.מה ניתן לעשות כדי לקום בבוקר שמחה ולהחזיר את השמחה לחיי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצעה
קרן21/10/2016היי ראיתי שלא ענו לך ואני רוצה לענות לך ממקום דומה.
זה מאוד מערער שאחרי שיש שגרה היא פתאום מופרת. באמת התחושה הזו.למה אני בעצם קמה בבוקר?!
תנסי ליצור לך שגרה חדשה.
בהנחה שאת מעוניינת בעבודה חדשה. בתוך השגרה תקציבי זמן 'לעבוד' במציאת עבודה. עדכני קורות חיים. והקדישי מספר שעות כל יום בחיפוש עבודה. ותני זמן למקרה שתזומני לראיון.
בנוסף את יכולה להתנדב בתחום שקרוב למקצוע. או לעבוד בהתנדבות. כך אם יקח לך זמן למצוא עבודה. עדיין תוכלי להגיד שעשית משהו שקשור. כך אני פעלתי.
או פשוט להתנדב- נותן מטרה ועושה טוב.
את יכולה לנצל את הזמן שהתפנה לדברים
שאת אוהבת ולא היה לך זמן אליהם. או לחשוב על חדשים. ודרכם ליצור שגרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?
האם אתם אובססיבים?
מאמרים אחרונים
טובי פלד
| 13/09/2021
היועצים שלנו
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)