מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר ביטחון בתחילת קשר זוגי אשמח לתשובה בהקדםאנונימית22/09/2016
זה קצת מורכב אני בחורה בת 23 כל פעם שאני נכנסת לקשר חדש אני בטוחה שהגבר שאני יוצאת איתו פשוט יעלם ולא ירצה להיות איתי יותר וזה קורה לי בכל פעם שאני מתחילה משהו חדש
לדוגמא התחלתי לצאת עם מישהו חדש לאחרונה רק שלושה שבועות הפלאפון שלו התקלקל יום שלם לא דיברנו וממש נכנסתי לפאניקה בהמשך היום גיליתי שהוא יצר איתי קשר דרך הפייסבוק של אמא שלו ולא שמתי לב אני מפחדת שבגלל העובדה שאין לו פלאפון כרגע הוא יעלם וזה ייגמר
איך אני מוציאה את המחשבות האלה מהיום יום זה משפיע לי על המצב רוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר ביטחון בתחילת קשר זוגי אשמח לתשובה בהקדם - תגובה
יאיר לוי24/09/2016שלום לך,
את מתארת חוסר ביטחון בקשרים זוגיים ותחושה שהצד השני עלול לעזוב אותך בכל רגע. זו תחושה קשה, שבאמת יכולה לגרום להרבה אי שקט ומתח פנימי. את שואלת "איך אני מוציאה את המחשבות האלה מהיומיום"?
אני מודה שזו שאלה שקשה לי לענות עליה באופן קונקרטי, מאחר ואיננו מכירים. יחד עם זאת, כשקראתי את התיאור שלך, עלו אצלי כל מיני שאלות, כגון - האם זה קורה לך בכל קשר זוגי? האם יש מקרים שבהם לא הייתה לך את התחושה הזו? ממתי זה מלווה אותך בעצם? וכדומה.
מכיוון שאני שומע ממך שזה משהו שמאד מציק לך, ושהיית רוצה שהקשרים הזוגיים שלך יראו אחרת, אני מציע לך לפנות לטיפול פסיכולוגי דינמי, שם יהיה לך את המרחב הבטוח לברר יחד עם הפסיכולוג/ית שאלות אלו ואחרות. זה בדיוק סוג הטיפול שם תוכלי לברר עם עצמך, מה בעצם קורה לך בכל קשר חדש, ולמה זה קורה לך.
בהצלחה,
יאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתגובה לחוסר ביטחון בזוגיות
אנונימית24/09/2016דבר ראשון כן בכל קשר שאני נמצאת בו אני מרגישה ככה גם כשאני נפתחת ואומרת משהו שאני מרגישה אני מפחדת שהצד השני ירתע ולא ירצה להמשיך את הקשר יותר או שיבהל ויחליט שזוגיות זה לא בשבילו זה קרה לי בקשרים קודמים ואני תמיד מנסה לוודא אם הבחור שאני יוצאת איתו מחפש זוגיות או רק להעביר את הזמן וקשה למצוא תשובה קונטקרטית זה רק ההתחלה הפחד העיקרי שלי שהוא יעלם יום אחד ולא אשמע מימנו אחרי שנפתחתי רגשית...אשמח לעצה תודה וערב טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתגובה לחוסר ביטחון בזוגיות - תגובה
יאיר לוי25/09/2016היי,
בעצם את אומרת שאת לא בטוחה בכלל בקשר הזוגי שלך, נשמע שאת חוששת מאד אפילו להגיד משהו, שאולי יתפרש לא נכון ויביא לעזיבה של בן הזוג...זו תחושה מאד קשה לחיות איתה, ובוודאי שמאד קשה לקיים קשרים זוגיים בצורה הזו.
אני ממליץ לך בחום לפנות לטיפול פסיכולוגי דינמי, זה המקום הבטוח שבו כאמור, תוכלי לבחון לעומק ביחד עם הפסיכולוג/ית מה קורה לך בתוך קשרים זוגיים.
בברכה,
יאיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסיכולוגית עוברת דירה לעיר אחרת
יעל25/09/2016שלום.אני בטיפול והפסיכולוגית אמרה לי שאולי תעבר דירה לעיר אחרת.אנני יודעת אם אוכל להמשיך איתה או לא .זה מלחיץ מאוד ומאבסס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)