פלונטר כתוצאה מאירועים שאני חווה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פלונטר כתוצאה מאירועים שאני חווה
    תום
    10/10/2016

היי,אני נמצא במערובלת שאין לה פתרון ,מבחינת זוגיות אני משתוקק לאחת כזאת ויש לציין שאני יוצא לדיטיים אך אף אחת לא באמת מתאימה לי (לא נעים להגיד כאילו אף אחד לא ברמה שלי מכל הבחינות האפשריות) לאחרונה איבדתי את אחד מהוריי ,שכתוצאה מכך אני מרגיש יתום ובודד וכאילו אני לבד בעולם ,בעצם לא כאילו אלא באמת... מלבד העובדה שאני נטו לבד פיתחתי קשר עם נשואה שאני לא מצליח להוציא אותה מהראש... וכן ,אני יודע שזה כאב על כאב ויודע שסיבה גוררת סיבה ושיכול להיות שאני חווה תסביך אב/אם
    הדרך היחידה לצאת מהפלונטר הזה הוא למצוא זוגיות אך כאן יש. את הבעיה המרכזית כפי שציינתי
    ידוע לי שאני חווה תסביך הורות ואשמח לתשובה ולעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא להיתקע

שמוליק
    11/10/2016

שלום תום.

אם זה ינחם אותך, אז אני נמצא במצב עוד יותר גרוע; שני ההורים שלי נפטרו וגם אני מחפש בת זוג, ועברתי הרבה השפלות במהלך החיפושים. עם זאת, ברור שלכל אחד ישנה חוויה יחודית, ולא ניתן להשוות.

לדעתי, הנחת היסוד שלך שהדרך היחידה לצאת מהפלונטר היא למצוא זוגיות; אי אפשר לדעת האם זה יקרה ומתי. אין שום סיבה שלא תהיה שמח ומאושר עד אז. ישנו פתגם ידוע שאומר "אל תחפש את הדרך אל האושר אלא חפש את האושר שבדרך".

אם אתה מרגיש שאתה לא מסוגל להיות שמח וטוב לב בלי זוגיות, אז יש מקום ללכת לטיפול על מנת שתוכל לבחון את הדברים ולהתמודד בצורה טובה יותר.

כל טוב וגמר חתימה טובה.
    שמוליק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו