מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוננות כפייתית בגיל 30אונני16/10/2016
שלום ,
אני גבר בן 30 , אני מכור מאוד לאוננות , יכול להגיע ל6 פעמים ביום , לפעמים גם כמה פעמים רצוף.
ההתמכרות הינה מספר שנים , אני אמנם פעיל מינית ויש לי מספר פרטנריות (אינני בזוגיות ) אך עדיין אני מוצא את עצמי מעדיף לאונן .
הבעיה שזה פוגע לי בשגרת החיים , אני בעל מודעות גבוהה , ואני מנסה להלחם בבעיה אך המצב מדכא אותי חוסר השליטה העצמית שלי.
אני יכול להרחיב על מיליון גורמים שיכולים להיות שורש הבעיה אבל זה לא מעניין אותי מה השורש , אני רוצה פתרון ובכל מחיר!
אשמח לכל הצעה (באינטרנט מדברים על התופעה , אף אחד לא מדבר על פתרון )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות כפייתית
יאיר לוי16/10/2016לפי התיאור שלך, האוננות הזו היא כבר לא התנהגות "נורמטיבית", אלא נשמע שהיא עברה כבר איזשהו גבול, ובחווייה שלך היא כבר "כפייתית", היא מפריעה לך ופוגעת לך בשגרת היומיום. למעשה, אתה מתאר התנהגות מינית שגורמת לך למצוקה ושאתה לא מצליח לטפל בה לבדך.
אני יכול להמליץ לך לפנות לטיפול אצל פסיכולוגים המומחים להתמכרויות (האוננות הכפייתית שאתה מתאר היא בעצם התמכרות למין, לסיפוק מיני מסוג מסוים).
בברכה,
יאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב...
אונני18/10/2016שוב , רוב האוננות לא נובעת מחרמנות.... מקרים מסוימים שאני מעדיף לאונן מאשר סקס שזמין לי.
אני יודע להבין שזה נובע מסכול כלשהו או מהרגל שכפיתי על עצמי אני מבקש רק טיפים לפתרונות : חשבתי על הענשה עצמית (על כל פעם לשרוף כסף , להתחיל לדבר על זה פייס טו פייס אין מצב בשלב הזה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות איך לפתור את הבעיה?
דנה29/10/2016שלום לך. זה מעניין כי היה לי חבר שהתלונן שהוא נמצא באותה מצוקה. הוא היה איתי בקשר ואונן בלי בלי הפסקה. אמרתי לו שזה בסדר מבחינתי שיאונן. זה עדיף מאשר לבגוד בי עם נשים אחרות. אני חושבת שזו לא בעיה לאונן. זה אפילו בריא ואם לא נרדמים זה עוזר להרגע ולהרדם. אני הייתי באותה מצוקה וזה מה שעשיתי אוננתי. זה ספורט מרגיע ומספק מאוד. אם אתה בן אדם לא דתי אז אין לך בעיה עם שפיכת זרע. הבעיה היא שלעתים כמו בסקס האוננות באה על חשבון דברים אחרים ואז צריך לשים לב. אולי תשלב את האוננות עם מוזיקה מרגיעה ואז אולי תנסה למשוך את תשומת ליבך לדברים אחרים. לא מבינה בזה כל כך כי אני אישה אבל זו ההצעה שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)