מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- למה גברים לא רוצים אותי?דנה29/10/2016
אני מנסה להבין למה. למה אני תמיד מסתבכת עם גברים שלא רוצים אותי. משקיעה ומשקיעה ובסוף נשברת. זה כל כך כואב הדבר הזה. אני בת 33 ומגיל 18 אני רודפת אחרי גברים. זה לא שאני נראית טוב אני נראית סבבה לגמרי. אני פשוט משקיעה בקשרים כי אני רוצה מישהו לטווח הרחוק אבל זה פשןט לא קורה. גברים לא מצליחים להחזיק איתי. והם נפרדים ממני. לא שאני נפרדת מהם. וזה כל כך כואב כי אני כל כך מנסה. זה פשוט לא הוגן. ויש לי ים של סיפורים לספר. וכל סיפור כואב יותר מהשני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה גברים לא רוצים אותי?
יאיר לוי31/10/2016היי דנה, נשמע שזו חוויה כואבת שמלווה אותך כבר הרבה זמן, פעם אחר פעם אחר פעם...ניתן גם לשמוע עד כמה היית רוצה שהקשרים הזוגיים שאת יוצרת - יראו אחרת, לגמרי אחרת.
את מציינת שאת בת 33, ושגם היום את מנסה להבין למה - למה זה קורה לך, למה נפרדים ממך, למה קשרים לא מחזיקים מעמד אצלך...ועוד הרבה שאלות משמעותיות וחשובות.
אני יכול להמליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי דינמי, שם זהו בדיוק המקום שבו תוכלי להתבונן עמוק פנימה ולנסות ולהבין יחד עם הפסיכולוג/ית את עצמך, את המקום שלך בקשר, את המקום של הגברים בחייך, מהו טיב הקשרים שאת יוצרת ועוד.
בהצלחה,
יאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגמרי. הערה קטנה.
שמוליק31/10/2016שלום דנה.
הרבה פעמים קורה שמאחורי חוסר הצלחה למצוא בן זוג מסתתרת בעייה אחרת לגמרי שדורשת מענה.
המענה לבעייה האחרת גורם לכך שישנה הרגשה טובה יותר למרות הבדידות היחסית. ישנם הרבה רווקים מבוגרים שחיים טוב, ואת יכולה להיות אחת כזו מבלי לגרוע מאומה מהשאיפה שלך להכיר מישהו לטווח הארוך.
כל טוב,
שמוליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה גברים לא רוצים אותי?
דנה12/11/2016שלום שמוליק.
לא הבנתי למה אתה חותר כשאתה אומר בעיה אחרת. איזו בעיה אחרת. אתה יכול לפרט יותר בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוגמא
שמוליק12/11/2016שלום דנה.
הבעייה האחרת יכולה להיות הרבה מאוד דברים.
בתור דוגמא, יכול להיות שיש לך אישיות מיוחדת, ולכן את צריכה מישהו מיוחד, אבל מנסים ליישר אותך להיות כמו כולן. לא בטוח שזה נכון, זו רק דוגמא.
במקרה כזה, צריך לבחון מה נכון יותר; להיות כמו כולם או ללכת עם הייחודיות ולחפש מישהו מיוחד גם אם בשל כך החיפושים יכולים להתארך. לשאלה הזו יכולות להיות השלכות גם לתחומים אחרים בחיים.
מסכים עם יאיר שצריך לבחון את הדברים בצורה יותר מסודרת.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה גברים לא רוצים אותי?
דנה12/11/2016אז מה שאתה אומר בעצם שבגלל שאני לא בררנית ומסכימה לצאת עם כל מי שרוצה אותי. אבל מה אני יכולה לעשות בעצם לרדוף אחרי אנשים שלא רוצים אותי ולהפגע מבזבוז אנרגיות מיותרות והפניית עורף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שמוליק13/11/2016שלום דנה.
אני לא אמרתי שאת לא בררנית, וזה ממש לא לעניין לומר דבר כזה מבלי להכיר אותך טוב יותר. מה שהבאתי זו דוגמא אפשרית.
אם את אומרת את זה על עצמך, אז כנראה שזה נכון...
אם זה נכון, אז יש מקום לבדוק מי לא בסדר. זה ממש לא בטוח שהפתרון הוא לשנות את עצמך מתוך הנחה שהסביבה צודקת.
יכול להיות שהסביבה היא זו שאיננה בסדר, זה יכול לבוא לידי ביטוי בכך שלא מציעים לך הצעות מתאימות, או שמנסים לשדר לך שמה שמתאים לך זה משהו מסויים, אבל מה שאת באמת צריכה זה כיוון אחר לחלוטין, וכמובן שאלו רק דוגמאות שיכולות להיות נכונות ויכולות שלא.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה גברים לא רוצים אותי?
דנה13/11/2016צריך גם לזכור אני בת 33. השעון הביולוגי מתקתק אם לא אסכים להצעות והתעקש על אנשים שכנראה יפנו לי עורף. אבזבז את שנותיי לריק. אחרי גיל 34 צריך לעשות בדיקת מי שפיר והגוף לא נרפא כמו שהוא היה כשהיה צעיר יותר. בנוסף גם אם לא אביא ילדים לעולם לא אחווה סקס טוב כשההורמונים עדיין בשיאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי ללכת לייעוץ
שמוליק13/11/2016שלום דנה.
כל מה שכתבתי זה בגדר השערות בלבד, שמבלי להיכנס לעובי הקורה אי אפשר להיות בטוחים בשום דבר.
הטענות שאת מעלה הן טענות טובות וחשובות, ובוודאי שהן עומדות מעל להשערות שאינן מבוססות כלל ועיקר.
בסופו של דבר, הייתי מצטרף לדבריו של יאיר, והייתי מציע ללכת לטיפול על מנת לבחון את הדברים לעומק בצורה רצינית.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לחוצה!
מלי20/11/2016היי דנה,
מדברייך עולה שאת בלחץ רב בגלל גילך ( את יודעת שרק בגיל 40 אישה מגיעה לשיא הבשלות?)
למעשה את נענית לכל גבר שנראה לך מתאים כשלמעשה הוא לא מתאים לקשר רציני.
מה שכן, היה עדיף להיות קצת בררנית וללמוד לסרב.
זה שאת לוחצת בקשר ורודפת, הופך את הגבר לנרדף, דבר שנוגד את חוקי הטבע - את צריכה להיות מחוזרת.
ברגע שתלמדי להרפות ולשחרר, זה יגיע לבד.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה גברים לא רוצים אותי?
דנה22/11/2016שלום מלי. זה לא שאני לא בררנית. אני פשוט לא מרגישה עם אף אחד. אני שונאת גברים. ולכן הדרך שלי לבדוק מי מתאים לי היא לתת לכל אחד להתקרב. אני לא מאמינה בחוקים שאמרת. אם הוא אוהב אותי הוא יאהב אותי בכל מקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)