מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריכה עזרה לצאת מתקיעות ובדידותדנה20/11/2016
אני נשואה בת 40 עם ילד בן שנתיים. הבעיה שלי היא שאני מאוד מבודדת מאנשים. גם העבודה שלי מבודדת יחסית מאנשים וגם החיים שלי. כל החיים שלי סובבים סביב הילד. אני לא מצליחה למצוא סדנא/קורס/משהו שייתן לי עניין (ואני מאוד מחפשת). אני מרגישה ריקנות אינסוף ובדידות. אין לי לאן ללכת כאשר הילד לא איתי (עם סבתא/אבא). אני לא יודעת איך לצאת מהלופ הזה ומרגישה מאוד מאוד אבודה. מאוד אשמח להכוונה/עצה כלשהי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לצאת מתחושת הבדידות.
שני22/11/2016שלום לך
כדי לצאת מתחושת הריקנות שציינת עלייך להיזכר איך היה לך בתור ילדה. מה אהבת לעשות. לפעמים הרבה פעמים כשאנחנו מתבגרים אנחנו שוכחים את זה וזו דרך מצוינת למצוא מה אהבות הקטנות הפרטיות שלנו בחיים. האם את אוהבת לכתוב לצייר לפסל לשיר לנגן לשחק כדורסל לשחות לרכב על אופניים. ועוד... ברגע שתוכלי להזכיר מה הכי אהבת כילדה או דווקא ממה פחדת או לא רצית ובא לך עכשיו... זה גם יתר לך פתח להכיר אנשים חדשים ולצאת ממעגל הבדידות בו את נמצאת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה לצאת מתקיעות ובדידות
יאיר לוי25/11/2016היי דנה,
את מתארת כמה רגשות לא פשוטים כלל. את מספרת על תחושת ריקנות עצומה, בדידות ותקיעות. מבין השורות של דברייך, נשמע שזה משפיע מאד גם על מצב הרוח שלך. אני יכול להצטרף להמלצתה של שני שנכתבה כאן, אך במקביל, מאחר ונשמע שאת במצוקה רבה, ושאת מתקשה "לצאת מהלופ הזה", כפי שציינתף אני ממליץ לך בחום לפנות לטיפול פסיכולוגי-דינמי, שם יהיה לך את הזמן והמרחב הבטוח לבדוק את הדברים לעומקם, וכך גם לחשוב יחד עם הפסיכולוג/ית על דרכי התמודדות שיהיו טובים יותר עבורך.
בברכה,
יאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)