חרדת קיום, מה יהיה אם לא יהיה כסף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדת קיום, מה יהיה אם לא יהיה כסף
    מיה
    26/11/2016

בת 53, תמיד עבדתי ב-10 שנים אחרונות עובדת עם קצבת נכות
    במקום עבודה.עובדת חודש בחודשו תמיד אני חרדה אם לא יהיה סכום כסף לאותו חודש, ממה אתקיים, קצבת הנכות לא גבוהה
    ואני גם זקוקה לכסף מעבודה, עוד לא השתחררתי מחרדות קיומיות,
    אני דואגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת קיום

יאיר לוי
    10/12/2016

מיה שלום,
    את כותבת שתמיד עבדת, ושבשנים האחרונות את עובדת עם קצבת נכות. לצד זה, את גם כותבת שעוד לא השתחררת מ"חרדות קיומיות". את מביעה הרבה דאגה, אך לא היה לי ברור מהי בדיוק השאלה שאת מעלה כאן בפורום. לכן אשמח אם תוכלי קצת יותר להבהיר ולפרט מה זה אומר, כיצד את מרגישה את החרדות האלה, כיצד ומתי זה בא לידי ביטוי, עד כמה את מרגישה שזה מפריע לך ביום יום וכדומה.
    תודה,
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדת קיום, מה יהיה אם לא יהיה כסף

מיה
    12/12/2016

אני חוששת תמיד מפיטורין, אני בת 54 ואני לא יודעת אם אמצא עבודה, במיוחד שאין לי., כשאני חושבת באופן כללי על עבודה אני דואגת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדת קיום

יאיר לוי
    18/12/2016

היי מיה,
    אם כך, זה נשמע לי כמו משהו שמלווה אותך כבר הרבה זמן. חשש תמידי מפיטורין הוא מאד מטריד ולא נותן מנוחה. אני יכול להמליץ לך לבחון זאת לעומק בטיפול פסיכולוגי - מהו בדיוק החשש הזה, מנין הוא מגיע, על מה הוא מתבסס וכדומה.
    בברכה,
    יאיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו