מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מצליחה למצוא עבודהשירלי10/12/2016
יש לי בעיה שאני לא מצליחה למצוא עבודה. הייתי בכ-30 ראיונות עבודה ולא הצלחתי עדיין להתקבל לאף אחד מהם. אני מנסה להגיד לעצמי אל תתייאשי אבל זה לא עוזר. אני ממש זקוקה לכסף הזה וגם אני מרגישה שאני פשוט לא יכולה להיות מובטלת לכל החיים. אני יושבת וכותבת לעצמי לפני כל ראיון מה אני צריכה להגיד למראיין כדי ליצור רושם ראשוני. אני יושבת ומתרגלת את קורות החיים שלי אינספור פעמים. ניסיתי גם לשלוח קורות חיים בערים אחרות ופעם אפילו התקבלתי. זה נתן לי תחושה טובה אבל המיקום היה כל כך רחוק שבסוף ויתרתי. יש לכם רעיונות איך יוצאים מהמצב הזה? אני לא בן אדם לחוץ מיסודי אז לא נראה לי שזו הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצליחה למצוא עבודה
יאיר לוי10/12/2016היי שירלי,
אכן, נראה כי זו תקופה ארוכה מאד שבמהלכה את לא מצליחה למצוא עבודה, וזו בטח חוויה לא קלה עבורך. אם את מרגישה שהקושי שלך הוא בעיקר סביב ראיונות עבודה (או בכלל בתהלחיך של קבלה לעבודה), את יכולה לגשת לפסיכולוג תעסוקתי, או לאחד מהמכונים התעסוקתיים, אשר נותנים סיוע ומענה בדיוק בתחום זה (עם עזרה בכתיבת קורות חיים, סימולציות של ראיון וכדומה). הם יוכלו לתת לך פידבק יותר מדויק ומקצועי, כדי שתוכלי להתמודד עם השלב הזה בצורה טובה יותר.
בהצלחה,
יאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציע להתייעץ עם יועץ תעסוקתי
שמוליק10/12/2016שלום שירלי.
אני הייתי בסרט הזה, והכישלונות למצוא עבודה, בסופו של דבר גרמו לי להתקף פסיכוטי.
ייעוץ עם יועץ תעסוקתי יכול לעזור לך למצוא את הנקודות שבהן כדאי להשתפר בראיונות עבודה. עם זאת, יכול להיות שיהיה צורך גם בתמיכה נפשית; זה תלוי בהרגשה שלך.
בכל אופן, שיהיה בהצלחה.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)