מאשימים את הבן שלי בהטרדה מינית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מאשימים את הבן שלי בהטרדה מינית
    אמא של דניאל
    16/12/2016

אני אמא של תלמיד מכיתה י. בכיתתו לומדת תלמידה אשר נותנת לבני שיעורים פרטיים אחרי צהריים. התלמידה ניגשה ליועצת וסיפרה כי בני דניאל דחף את איבר מינו לפיה של התלמידה בזמן שלמדו ביחד בבית. בני מכחיש זאת מכל וכל. כעבור שבוע הגיע האבא של התלמידה לדבר איתי והציב לי אולטימטום, או שאני אוציא את בני מבית הספר או שהוא מגיש תלונה במשטרה. אני לא יודעת מה לעשות? כרגע כל השכבה יודעת מהסיפור וקוראת לבני אנס. אני לא רוצה שהשם של בני יוכתם אם האבא יפנה למשטרה. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• את רוצה שהילד שלך ימשיך לסבול?

שני
    16/12/2016

אין מה לעשות. אם הילדה ממשיכה להודות בכל הסיפור. את רוצה שהילד שלך ימשיך לסבול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטרדה מינית

יאיר לוי
    18/12/2016

שלום לך,
    הסיפור לא פשוט בכלל.
    נשמע לי שנכון יותר יהיה להתמודד איתו מול גורמים במסגרת בית הספר (מורה, רכז, מנהל), או לחילופין, אם זה יגיע לכך, לברר זאת בעזרת גורמי המשטרה המתאימים.
    במקביל, מכיוון שנשמע לי שבנך עובר ימים קשים, אני יכול להמליץ לך להפנותו לטיפול פסיכולוגי דינמי, שיעזור לו לעבור את התקופה הקשה הזו, ואולי גם את הימים הקשים שיתכן ועוד צפויים לבוא.
    יאיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה טיפול דינמי?

שמוליק
    27/12/2016

שלום יאיר.

קטונתי מלחלוק עליך; אני רק סטודנט לתואר ראשון, ואילו אתה פסיכולוג קליני מנוסה, אבל אביע את תמיהתי.

עד כמה שהבנתי, טיפול פסיכו-דינמי - מטרתו להבין את מה שקורה על סמך הלא-מודע. במקרה הספיציפי הזה, ברור מה הסיבה ללחץ הנפשי. הסיבה היא האשמת שווא בהטרדה מינית, ולכן לא אמור להיות צורך לחפש את הסיבה בלא מודע. על כן, נראה לי שטיפול מסוג תמיכה נפשית אמור להיות מתאים יותר.

אודה לך על ההתייחסות.
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשמוליק

יאיר לוי
    31/12/2016

היי שמוליק,
    אשמח לענות לך בצורה פרטית,
    המייל שלי הוא: [email protected]
    מוזמן לכתוב ונדבר,
    יאיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו