מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כוחם של מילים פוגעותמאי18/12/2016
אני מאוד מבולבלת. חבר שלי לשעבר השמיץ אותי כל הזמן ולמרות שנפרדנו אני מרגישה את המחשבות שלו בתוכי. תקועות כמו סכין. אולי כי אני עדיין מדברת איתו למרות העיצות של האנשים האחרים. אבל כל הזמן מהדהדת במוחי המחשבה שאולי הוא כן צודק. שמתאים לי לעבוד בעבודה פיזית עם אנשים כי למרות שסיימתי גרפיקה ממוחשבת אני לא כל כך טובה בזה. בכל זאת הייתי איתו בקשר ורציתי את זה. צריכה להיות לזה סיבה. אתם לא חושבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוחם של מילים פוגעות
יאיר לוי18/12/2016היי מאי,
את מתארת באמת תחושה לא קלה, שבה דבריו הפוגעים של החבר שלך לשעבר, עדיין מהדהדות אצלך, "תקועות כמו סכין". נדמה לי שהיה זה קשר מורכב, שהסתיים עם פרידה לא פשוטה. אני לא בטוח שהבנתי את שאלתך עד הסוף, אך במידה ואת שואלת מה הביא אותך להיות בקשר עם הבחור הזה, או מדוע - למרות שנפרדתם - מילותיו עדיין פוגעות בך, אלו שאלות מאד חשובות שאני ממליץ לך לברר במסגרת של טיפול פסיכולוגי דינמי.
יאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מאי אכן כן
דרור31/12/2016פגיעה מילולית חזקה מפגיעה פיזית.
אבל החיים לימדו אותי להתעלם ממילים של אנשים חסרי משמעות בחיי, אלא אם הוא עדיין משמעותי ריגשית אזי אני מבין לליבך.
אןלם אם כבר לא, תתעלמי מהמילים שאמר לך כמו היו אויר.
דבריו נאמרו מתוך כוונה זדדונית לפגוע בך ללא קשר לאמת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)