כוחם של מילים פוגעות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כוחם של מילים פוגעות
    מאי
    18/12/2016

אני מאוד מבולבלת. חבר שלי לשעבר השמיץ אותי כל הזמן ולמרות שנפרדנו אני מרגישה את המחשבות שלו בתוכי. תקועות כמו סכין. אולי כי אני עדיין מדברת איתו למרות העיצות של האנשים האחרים. אבל כל הזמן מהדהדת במוחי המחשבה שאולי הוא כן צודק. שמתאים לי לעבוד בעבודה פיזית עם אנשים כי למרות שסיימתי גרפיקה ממוחשבת אני לא כל כך טובה בזה. בכל זאת הייתי איתו בקשר ורציתי את זה. צריכה להיות לזה סיבה. אתם לא חושבים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כוחם של מילים פוגעות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כוחם של מילים פוגעות

יאיר לוי
    18/12/2016

היי מאי,
    את מתארת באמת תחושה לא קלה, שבה דבריו הפוגעים של החבר שלך לשעבר, עדיין מהדהדות אצלך, "תקועות כמו סכין". נדמה לי שהיה זה קשר מורכב, שהסתיים עם פרידה לא פשוטה. אני לא בטוח שהבנתי את שאלתך עד הסוף, אך במידה ואת שואלת מה הביא אותך להיות בקשר עם הבחור הזה, או מדוע - למרות שנפרדתם - מילותיו עדיין פוגעות בך, אלו שאלות מאד חשובות שאני ממליץ לך לברר במסגרת של טיפול פסיכולוגי דינמי.
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מאי אכן כן

דרור
    31/12/2016

פגיעה מילולית חזקה מפגיעה פיזית.
    אבל החיים לימדו אותי להתעלם ממילים של אנשים חסרי משמעות בחיי, אלא אם הוא עדיין משמעותי ריגשית אזי אני מבין לליבך.
    אןלם אם כבר לא, תתעלמי מהמילים שאמר לך כמו היו אויר.
    דבריו נאמרו מתוך כוונה זדדונית לפגוע בך ללא קשר לאמת.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו