ביישנות ואלכוהול לעזרה בסיטואציות חברתיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ביישנות ואלכוהול לעזרה בסיטואציות חברתיות
    אני
    19/12/2016

שלום, אני בת 23, מאז שהייתי ילדה אני סובלת מביישנות קיצונית שגורמת לי ״להתנזר״ מאירועים חברתיים.
    בשנה האחרונה, התחלתי לשתות אלכוהול בכמויות כדי להתמודד עם הביישנות ולצערי זה עובד. כרגע אני מבלה באירועים חברתיים אבל לא מצליחה ללא האלכוהול.
    התחלתי טיפול פסיכולוגי לפני בערך חודש, ואני מאוד מחןברת לפסיכולוג שלי, עם זאת אני מרגישה שאני לא מצליחה להתפתח לגמריי, כלומר אני מתביישת להראות צדדים חלשים גם ליידו.
    האם זה עניין של זמן עד שלגמרי נפתחים מול מטפל?
    כמה זמן בערך לוקח לטפל בבישנות קיצונית מבלי להשתמש בחומרים שונים ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי מול המטפל תפתחי מידית מול החברה יקח לך מספר חודשים

דרור
    31/12/2016

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביישנות ואלכוהול לעזרה בסיטואציות חברתיות

יאיר לוי
    05/01/2017

שלום לך,

ראשית, את מתארת משהו שהוא מאד טבעי. אכן, לא תמיד זה פשוט להיפתח בפני הפסיכולוג/ית, לעיתים בהחלט זה לוקח זמן, בפרט עבורך, כפי שאת מתארת, את סובלת מביישנות קיצונית, שמן הסתם גם באה לידי ביטוי מול המטפל.
    שנית, לגבי שאלתך - כמה זמן בערך לוקח לטפל בביישנות קיצונית מבלי להשתמש בחומרים אחרים? קשה לענות על זה, אין כאן תשובה אחידה ש"נכונה" לכולם. מדובר כאן בתהליך, בדרך שהולכים בה ביחד, את והמטפל, כל אחד והיכולות שלו, כל אחד והקצב שלו.
    התחלת טיפול אצל פסיכולוג ואת מאד מתחברת אליו, זו כבר התחלה טובה.

בברכה,
    יאיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו