קשיי התמודדות ביום יום

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשיי התמודדות ביום יום
    אבי
    30/01/2017

שלום יאיר
    לפני הפניה שלי אני רוצה לברך אותך על הפורום המבורך שלך..
    אני בן 34 עם רקע של add כולל אוסידי וחרדות..
    בין שלל הקשיים והבעיות שיש לי להתמודד איתם יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור וזה מעיק עלי..אני עובד בעבודה עם קהל שמצריכה ריכוז בתנאי לחץ וכיון שכך ובהתחשב בזה שיש לי add מין הסתם הסטרס עולה..משום מה כשיש לי סטרס ואנדרנלין אני מרוכז יותר ומתחדדות לי החושים שזה טוב מצד אחד אבל במשך הזמן אני סובל מאוד מההשלכות של הסטרס הגבוה אם זה בכאבי שרירים מטורפים גירודים ועוד..לאחרונה כיוון שכבר לא עמדתי בזה החלפתי למשרה קצת יותר רגועה באותה עבודה שלא מצריכה ממני כדי להיות בריכוז מלא להכנס לסטרס אבל הבעיה שהיא מכניסה לי פחות ואז גם האוסידי שלי עולה כי אין סטרס שמשכיח..בקיצור נדנדה של עליות וירידות פעם סטרס בלי אוסידי ופעם בלי סטרס עם אוסידי כשעל הכל יש add..האם יש דרך בשיחות ללמוד להתמודד עם הסטרס כי חבל לי שהייתי צריך לוותר על המשרה הקודמת או שעדיף הבריאות ולהסתפק במשרה הזאת ולהשאר עם הרגשת ההחמצה..(אגב עצם המחשבה לחזור למשרה הקודמת והסיטואציות שם כבר יש לי כאבים בגוף חח) מקווה שלא בילבלתי אותך יותר מידי זה גם חלק מהקשב וריכוז שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיי התמודדות ביום יום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להתייעץ עם המטפל

שמוליק
    02/02/2017

שלום אבי.

אתה מתאר מצב קשה ומורכב, שניתן להזדהות איתו. יש כאן רצון להשיג שתי מטרות שנראות שאחת חייבת להיות על חשבון השנייה, ואתה רוצה את שתיהן, וקשה לך להחליט איזו מטרה חשובה יותר.

אני מניח שאנשים שאינם מקצועיים יכולים לומר שמטרתה אחת עדיפה על השנייה, כיוון שזו המטרה החשובה יותר מנקודת מבטם, והם חושבים שכולם כמותם, ועם כל הכוונות הטובות - צריך למצוא מה ההחלטה הנכונה עבורך.

לדעתי, זה ממש לא אחראי לענות על שאלה כזו דרך האינטרנט מבלי לבדוק את הנושא בצורה מעמיקה יותר, ואני משער שזו תהיה התשובה של יאיר, והייתי מציע שתבחן את העניין מול המטפל שלך.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו