מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלות לגבי מצב נפשי ,עם המשפחהדניאלה04/02/2017
רציתי לשאול שני דברים.קשה לתאר מצב כזה קשה אבל אנסה:
אני בחורה לבד,ענייה ובדודד .המשפחה שלי לא מתענינת בי יותר מידי ,וזה במילים עדינות.
1.כול פעם שאמא שלי פותחת את הפה(כלומר צועקת,מעבירה עלי ביקורת וכו'..)-אני נכנסת להתקף נפשי קשה.איך אפשר ללמוד לא להתייחס אליה יותר מידי?
2.כול פעם שאחת המחלות שלי מחמירה,אני נזכרת באיך אמא שלי התעללה בי שגרנו יחד ואיך היא עד היום לא עוזרת לי ואנשים ,מתנדבים אחרים עוזרים לי וכו'..
ואז אני מתמלאת שנאה.והשנאה הזאת מזיקה רק לי .
איך ללמוד לא ליפול למחשבות האלו?
אנא ,אל תשלחו אותי לפסיכולוג . הייתי ולא עזר והיום אין לי את הכסף או היכולת הפיזית או הזמן להגיע לטיפול.
תנו לי כמה עצות אפילו!
ועוד נקודה-אין לי אפשרותלהתרחק ממנה לתמיד.וזה גם קשה כי אין לי אף אחד אחר חוצ ממנה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם כל עמדה ברורה
שמוליק05/02/2017שלום דניאלה.
על פניו, נראה שיש לך התקשרות חרדה עם אימא שלך. מצד אחד, את מעוניינת לנתק איתה את הקשר, ולא לחשוב עליה, אבל מצד שני, אינך מעוניינת להתרחק ממנה לתמיד.
זו תגובה להיענות שאיננה עיקבית לצרכים שלך בתור ילדה או מתבגרת.
במצב כזה, הכיוון הכללי הוא למצוא את הדרך להתקשרות בטוחה עם אנשים אחרים שניתן לבטוח בהם, וחיזוק ההתקשרות הזו אמורה להשכיח עם הזמן את הזכרונות ולהחליש את עוצמתם.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)