שאלה בנוגע לחיים אחרי פרידה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לחיים אחרי פרידה
    טלי
    05/02/2017

ידוע לי שאתגבר ושאמשיך הלאה , שזה טבע העולם וזה עובר . ומיזה אני בדיוק פוחדת - מהשלב שאמשיך הלאה.

מה יכולות להיות הסיבות?
    טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיים אחרי הפרידה

יאיר לוי
    13/02/2017

היי טלי,

תוכלי בבקשה להבהיר קצת יותר מה את שואלת, למה את מתכוונת ב"מה יכולות להיות הסיבות"? הסיבות לפרידה, להתגברות על הפרידה, לפחד להמשיך הלאה?
    תודה,
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי פרידה-

טלי
    14/02/2017

אני מתכוונת שנפרדתי ממשהו אהוב במיוחד, ויחד עם כאב הפרידה המידי ידעתי שיקח כמה ימים ואני אתגבר ואמשיך הלאה ואפילו אשכח את אותו אהוב- רק שזה כשלעצמו הפחיד אותי מאוד - הרגע שאתגבר ואשכח ואמשיך הלאה...

לכן אני שואלת מה יכולות ליהיות הסיבות של הפחד מההתגברות שתבוא בהמשך והפחד מלהמשיך הלאה? הרי על פניו זה אמור ליהיות משמח ולא מכאיב.

מקווה שהובנתי ..

טלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי פרידה...

יאיר לוי
    15/02/2017

זה נשמע שהייתה פרידה כואבת ועצובה, ואת צודקת טלי, על פניו, היכולת להתגבר ולהמשיך הלאה, אמורה להיות משמחת ולא מכאיבה...אבל אנחנו רק בני אדם, והנפש שלנו פועלת בדרכים רבות, שלא תמיד ברורה לנו...מעניין באמת מדוע מתעורר אצלך הפחד הזה, איזה מקום היה לבחור הזה בחייך, מה המשמעות של הפרידה ממנו עבורך ועוד. אלו שאלות למשל, שניתן לברר בחדר הטיפולים. אם תראי שהדברים מוסיפים להעסיק אותך, אני יכול להמליץ לך לפנות לטיפול כדי לברר זאת לעומק במטרה להבין את עצמך ואת מה שקורה לך כעת בחיים קצת יותר טוב.
    יאיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו