הוא מניאק והוא סידר אותי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הוא מניאק והוא סידר אותי
    איילת
    09/02/2017

הכרתי לפני חודשיים בן אדם שנראה נחמד. הוא לקח אותי לטיולים ולהקשיב לצרותיי ולכאורה היה נדמה שאנחנו חברים טובים. אבל אז התברר שהוא נשוי ושיש לו בת ולמעשה הוא לא סיפר את זה לאורך כל הקשר. באיזה שהוא שלב נחשפו הרבה תמונות של הבת שלו. זה היה נורא כי התברר לי שהוא עשה איתי סקס כדי לפגוע בקנאה שלי כלפיו שיש לו משפחה ולי אין וכנראה גם לא יהיו לי ילדים. אף אחד מהחברים המשותפים לא סיפר לי את האמת ועכשיו אני מרגישה עוד יותר לבד ממה שהרגשתי קודם. גם איבדתי אותו וגם את חבריי. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוא מניאק והוא סידר אותי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזדהה, אבל אי אפשר למצות את העניין דרך האינטרנט

שמוליק
    09/02/2017

שלום איילת.

אני ממש מזדהה עם ההרגשה הנוראית של חוסר ההגינות (בלשון המעטה) מצד אותו בחור.

אם את מרגישה צורך לפרוק את הכאב ולנסות לחשוב מה ניתן לעשות תוך כדי לקיחה בחשבון גם של מה ניתן לעשות באופן ריאלי, וגם מה הציפיות שלך שמביאות לידי ביטוי את תחושת הכאב על המרמה שנעשתה לך - אפשר לנסות ללכת לטיפול. זה תלוי בהרגשה שלך עד כמה את מרגישה שאת יכולה להתמודד עם הכאב.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא מניאק והוא סידר אותי

יאיר לוי
    15/02/2017

היי איילת, נשמע שעברת חוויה של פגיעה קשה מאד באמון, באמון שנתת באותו בחור, אמון בחברים המשותפים שלכם, אפילו יש הרגשה שהמציאות כפי שחווית אותה בזמן שהיית יחד עם הבחור הזה - פשוט התנפצה לחלוטין, וזו באמת חוויה מאד קשה. אשמח אם תוכלי להרחיב קצת יותר לגבי השאלה שאת מפנה אלי כאן, כלומר - כשאת שואלת "מה עושים", למה את מתכוונת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו