מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך מוצאים חברות חדשות?דנה12/02/2017
שלום רב. אני בת 39, נשואה פלוס ילד. מוצאת את עצמי במצב שבו החברות שהיו לי לא ממש מעוניינות בקשר וכל אחת שקועה בחייה. מאוד רוצה להכיר חברות חדשות ולא יודעת איך לעשות זאת. מרגישה מאוד בודדה. אשמח להצעות/רעיונות איך לצאת מהמעגל הזה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מוצאים חברות חדשות?
יאיר לוי13/02/2017היי דנה,
חברויות זה אכן נושא מורכב. יש חברויות שהן ממושכות יותר, יש שפחות, יש שנרקמו על בסיס מסוים, ויש על רקע אחר, יש סיבות רבות לחברויות שאנחנו יוצרים בחיים, על פי רוב אכן, הן צומחות על איזשהו בסיס דומה, מכנה משותף או רקע דומה. את מתארת תופעה לא פשוטה, אך גם די שכיחה, שבה עם ההתבגרות והקמת המשפחה, את כבר לא מוצאת עניין בחברויות הישנות שלך. את שואלת איך יוצאים מהמעגל הזה? שאלה מצוינת, שאין לי עליה תשובה מדויקת (מאחר וגם איננו מכירים, כמובן, כך שאיני יודע מה יוכל להתאים בדיוק לך). יחד עם זאת, אני יכול רק לחשוב על כמה שאלות שאני מקווה יוכלו לסייע לך בנושא. למשל -
נסי לבדוק עם עצמך מהם תחומי העניין שלך נכון להיום. האם יש לך תחביבים חדשים, עולמות תוכן מסוימים שאת מתעניינת בהם, ובכלל - מה מעסיק אותך כיום?
אילו אנשים עוסקים בתחומי העניין האלה? יתכן ויש כאן הזדמנות ופוטנציאל להכיר אנשים עם תחומי עניין דומים.
(לדג' -אם את מתעניינת בטיולי משפחות, אז כדאי יהיה להתחבר עם פורומים וקבוצות בתחום זה).
וגם כדאי לחשוב על שאלת הקירבה והזמינות. למרות שכמובן זה לא פרמטר מחייב בחברות, עדיין קל יותר לייצר ולבסס חברות עם אנשים בסביבתנו הקרובה יותר. אילו מעגלי חברויות זמינים לך, עם אילו אנשים בקירבתך את מרגישה שיש "פוטנציאל" להיכרות מעמיקה יותר? כדאי אולי לחשוב על להזמין אותך אלייך סתם להיפגש ולבדוק האם יש מצב להמשך הקשר.
בהצלחה,
יאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)