איך מוצאים חברות חדשות?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך מוצאים חברות חדשות?
    דנה
    12/02/2017

שלום רב. אני בת 39, נשואה פלוס ילד. מוצאת את עצמי במצב שבו החברות שהיו לי לא ממש מעוניינות בקשר וכל אחת שקועה בחייה. מאוד רוצה להכיר חברות חדשות ולא יודעת איך לעשות זאת. מרגישה מאוד בודדה. אשמח להצעות/רעיונות איך לצאת מהמעגל הזה. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך מוצאים חברות חדשות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מוצאים חברות חדשות?

יאיר לוי
    13/02/2017

היי דנה,
    חברויות זה אכן נושא מורכב. יש חברויות שהן ממושכות יותר, יש שפחות, יש שנרקמו על בסיס מסוים, ויש על רקע אחר, יש סיבות רבות לחברויות שאנחנו יוצרים בחיים, על פי רוב אכן, הן צומחות על איזשהו בסיס דומה, מכנה משותף או רקע דומה. את מתארת תופעה לא פשוטה, אך גם די שכיחה, שבה עם ההתבגרות והקמת המשפחה, את כבר לא מוצאת עניין בחברויות הישנות שלך. את שואלת איך יוצאים מהמעגל הזה? שאלה מצוינת, שאין לי עליה תשובה מדויקת (מאחר וגם איננו מכירים, כמובן, כך שאיני יודע מה יוכל להתאים בדיוק לך). יחד עם זאת, אני יכול רק לחשוב על כמה שאלות שאני מקווה יוכלו לסייע לך בנושא. למשל -
    נסי לבדוק עם עצמך מהם תחומי העניין שלך נכון להיום. האם יש לך תחביבים חדשים, עולמות תוכן מסוימים שאת מתעניינת בהם, ובכלל - מה מעסיק אותך כיום?
    אילו אנשים עוסקים בתחומי העניין האלה? יתכן ויש כאן הזדמנות ופוטנציאל להכיר אנשים עם תחומי עניין דומים.
    (לדג' -אם את מתעניינת בטיולי משפחות, אז כדאי יהיה להתחבר עם פורומים וקבוצות בתחום זה).
    וגם כדאי לחשוב על שאלת הקירבה והזמינות. למרות שכמובן זה לא פרמטר מחייב בחברות, עדיין קל יותר לייצר ולבסס חברות עם אנשים בסביבתנו הקרובה יותר. אילו מעגלי חברויות זמינים לך, עם אילו אנשים בקירבתך את מרגישה שיש "פוטנציאל" להיכרות מעמיקה יותר? כדאי אולי לחשוב על להזמין אותך אלייך סתם להיפגש ולבדוק האם יש מצב להמשך הקשר.
    בהצלחה,
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו