פגשתי רמאי מאתר הכרויות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פגשתי רמאי מאתר הכרויות
    מיכל
    18/02/2017

שלום יאיר,
    הכרתי בחור באתר הכרויות, יצאנו במשך שנתיים, עמדנו להתארס וחיפשנו דירה. לקראת סוף הקשר גיליתי שהוא מניפולטור, היה מנסה לסחוט ממני כסף ולחיות על חשבוני היכן שהיה אפשר, היה משקר הרבה ויכול להיות שגם בוגד בין היתר, אין לדעת. הדביק אותי במחלת מין שסבלתי ממנה מאוד ועברתי 3 ניתוחים. נפרד ממני בהודעה באמצע יום עבודה. ישר אחרי הפרידה שב להיות פעיל באותו אתר הכרויות. אני לא מצליחה לעבור הלאה, מרגישה תקועה, חסומה, כועסת ומלאת אנרגיות שליליות, לא מצליחה להבין איך הוא הצליח לעבוד עליי כך.
    מרגישה שאני לא מצליחה להתמודד עם זה לבד, מרגישה אובססיבית כלפיו, לא רוצה שיהיה מאושר וימצא מישהי אחרת ויפיל גם אותה בפח. עולמי דל וכל החברים שהיו לי לא היו באמת חברים לאחר הפרידה, מרגישה לבד, ללא חברים, ללא מסגרת חברתית כלשהי.
    אני מפחדת שאני מתחילה לפתח דיכאון.
    מה אתה מציע? איזה טיפול עשוי לעזור כאן?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגשתי רמאי מאתר הכרויות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגישת רמאי

יאיר לוי
    24/02/2017

היי מיכל,
    את מתארת כאן חוויה קשה מאד, ובה במסגרת של יחסים זוגיים, חווית לצערי בגידה קשה באמון, כעס, הידבקות במחלה, סטרס רס, פרידה כואבת, תקיעות, בדידות ועוד... טיפול פסיכולוגי דינמי יוכל להועיל לך בעיבוד תכנים כואבים אלו, הטיפול יוכל לסייע לך להתמודד עם הפרידה הכואבת (ואפילו הייתו אומר - הטראומטית) הזו.
    מקווה שתרגישי טוב במהרה,
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו