מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אימפולסיבית, חרדתית, אוסידי, רוצה להשתנותדפנה28/02/2017
אני אימפולסיבית, חרדתית שסובלת מאוסידי מחשבתי ולפעמים גם טקסי, ונותנת לפחדים שלי לנהל לי את החיים!
נמאס לי מהאופי שלי, אני רוצה להשתנות!
אני רוצה לנהל לעצמי את החיים!!!
נמאס לי להיות עבד להפרעות שלי.
נמאס לי מהכפייתיות המדכאת והמתסכלת, שכל פעם מורידה לי את הביטחון בעצמי.
יש לי בטחון בעצמי, אך מכיוון שההפרעות שולטות עליי, אני מצטיירת כחסרת ביטחון מול אנשים כאלה ואחרים.
אני חייבת לשלוט על עצמי. אני חייבת לשלוט על ההפרעות שלי!!! איך אני עושה את זה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר OCD
יאיר לוי02/03/2017היי דפנה, את מתארת תחושות מאד קשות - חרדה, אימפולסיביות, טקסים. אני שומע כמה המצוקה שלך גדולה.
אני ממליץ לך בחום לפנות לטיפול פסיכולוגי עבור עצמך. יש כמה דרכים לטפל בהפרעה, כמה שיטות. ממה שידוע לנו בספרות, טיפול פסיכולוגי-התנהגותי (CBT) יכול להועיל לך במקרה הזה. גם טיפול דינמי יוכל לסייע רבות. מעבר לזה, אני ממליץ גם לשקול טיפול תרופתי כזה או אחר, כליווי לטיפול הפסיכולוגי.
בהצלחה,
יאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)