מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יודעת מה הבעיה שליLocky01/04/2017
שלום,
בת 27,
אני נמצאת במצב ממש רע בחיים שלי ובחיים לא טופלתי אצל פסיכולוג. טופלתי בעבר בציפרמיל (במשך 3 שנים), עקב חרדות.
חשבתי שזה עזר, וירדתי מהתרופה בהדרגה.
היו לי מלא אפיזודות לא טובות לאורך החיים (דיכאונות, חרדות, חוסר בטחון עצמי טוטאלי) , ואיכשהו הייתי יוצאת מהם עם הזמן, אבל כרגע אני כבר מרגישה שאי אפשר להסתדר לבד, ושאני צריכה עזרה ממישהו.
איך אני מוצאת את הטיפול הנכון עבורי ואת המטפל הנכון, כאשר אני בעצמי לא סגורה על הבעיה שבי?
מאוד אשמח לעזרה,
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת מה הבעיה שלי
יאיר לוי01/04/2017שלום, אני שומע שאת במצוקה מאד גדולה. את כותבת שאת במצב ממש רע בחיים שלך, שטופלת בעבר תרופתית, ושכרגע יש לך הרגשה שכבר את לא יכולה להסתדר לבד. בנוסף את מציינת שהתמודדת בעבר עם דיכאונות, חרדות וחוסר ביטחון עצמי טוטאלי. אלו תחושות קשות מאד. אני יכול להמליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי דינמי, שם תוכלי לתת מקום לתחושותייך, לחשוב עליהן, ובעזרת הפסיכולוג/ית גם להבין את עצמך ואת מה שקורה לך בחיים בצורה יותר טובה ובהירה.
בברכה,
יאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)