לא יודעת מה הבעיה שלי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה הבעיה שלי
    Locky
    01/04/2017

שלום,
    בת 27,
    אני נמצאת במצב ממש רע בחיים שלי ובחיים לא טופלתי אצל פסיכולוג. טופלתי בעבר בציפרמיל (במשך 3 שנים), עקב חרדות.
    חשבתי שזה עזר, וירדתי מהתרופה בהדרגה.
    היו לי מלא אפיזודות לא טובות לאורך החיים (דיכאונות, חרדות, חוסר בטחון עצמי טוטאלי) , ואיכשהו הייתי יוצאת מהם עם הזמן, אבל כרגע אני כבר מרגישה שאי אפשר להסתדר לבד, ושאני צריכה עזרה ממישהו.
    איך אני מוצאת את הטיפול הנכון עבורי ואת המטפל הנכון, כאשר אני בעצמי לא סגורה על הבעיה שבי?

מאוד אשמח לעזרה,
    תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה הבעיה שלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה הבעיה שלי

יאיר לוי
    01/04/2017

שלום, אני שומע שאת במצוקה מאד גדולה. את כותבת שאת במצב ממש רע בחיים שלך, שטופלת בעבר תרופתית, ושכרגע יש לך הרגשה שכבר את לא יכולה להסתדר לבד. בנוסף את מציינת שהתמודדת בעבר עם דיכאונות, חרדות וחוסר ביטחון עצמי טוטאלי. אלו תחושות קשות מאד. אני יכול להמליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי דינמי, שם תוכלי לתת מקום לתחושותייך, לחשוב עליהן, ובעזרת הפסיכולוג/ית גם להבין את עצמך ואת מה שקורה לך בחיים בצורה יותר טובה ובהירה.
    בברכה,
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו