מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משבר פרידה ארוך מדיאביה06/04/2017
שלום,
סיימתי קשר לפני 4 שנים בערך, לא בגלל שלא רציתי להמשיך אלא בגלל שאהבתי מאד ולא הספיק לי מה שקיבלתי (לא במובן החומרי). זו היתה פרידה כואבת מאד לשני הצדדים. מאז לא התאוששתי, מוצאת את עצמי חושבת עליו מידי יום ומחפשת אחריו ברשתות החברתיות. האובססיה הזאת מפריעה לי מאד בכל תחום בחיים. איך מפסיקים אותה? חייבת להפסיק אותה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משבר פרידה ארוך מדי
יאיר לוי08/04/2017היי אביה,
נשמע שהיה זה קשר מאד משמעותי עבורך, אם גם 4 שנים אחרי, את עסוקה בו בצורה כזאת. אני שומע ממך גם שלא היית רוצה שחייך ימשיכו להיראות כך, כלומר עם "האובססיה" הזו אחרי האקס, כפי שקראת לזה. אני יכול להמליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי דינמי על מנת לברר מה היה שם בקשר שלכם בדיוק, מדוע את עסוקה בו כל כך גם היום, מדוע קשה להיפרד ממנו וכיצד אפשר להמשיך הלאה בחייך. שם תמצאי את המרחב הבטוח לברר את השאלות האלו לעומקן, ולהגיע יחד עם הפסיכולוג/ית למקום יותר טוב בחייך.
בהצלחה,
יאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)