מועקות נפשיות ללא עבודה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מועקות נפשיות ללא עבודה
    לימור
    19/05/2017

שבת שלום. לפני חודשיים פוטרתי מעבודתי ועד עכשיו שאני הולכת לראיונות לא התקבלתי גם שהלכתי לראיון התנדבות לא התקבלתי אני קמה כל בוקר עם חוסר אנרגיה ומועקה נפשית ורציתי להודות לכם עם תוכלו לייעץ לי באופן עצמי ללא טיפול כרגע איך להיפטר מהמועקה ומהחוסר אנרגיה בבוקר בה אני נמצאת אשמח לטיפ מכם עם תסכימו כמובן,אני ממש מודה לכם מכל הלב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מועקות נפשיות ללא עבודה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

לימור
    01/06/2017

אני כתבתי כבר לפני כמה ימים ולא שלחתם לי מענה אשמח לקבל מענה תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מועקות נפשיות ללא עבודה

יאיר לוי
    01/06/2017

היי לימור,
    מתנצל על העיכוב בתשובה. זו ממש לא חוויה נעימה להיות מפוטרת מהעבודה. אני שומע שאת מתקשה גם במציאת עבודה/מסגרת התנדבותית חדשה. נשמע שאת חווה קשיי הסתגלות למצב החדש והלא קל, להיותך מובטלת. את שואלת איך אפשר להיפטר מהתחושות הלא נעימות? קצת קשה לי לומר משהו לגבי זה, בעיקר מאחר ואיננו מכירים באופן אישי. אני יכול רק לייעץ לך לנסות ולמצוא דרך לעסוק בדברים/תחביבים שאת כן אוהבת, כל זאת בזמן שאת מחפשת עבודה במקביל. טיולים, בילוי עם חברים, ספורט, חוגים וכדומה. אלו דברים שיכולים להעניק לך מעט הקלה בתקופה הקשה הזו. אם את מוצאת שהמצב הנוכחי נמשך והופך להיות יותר מתסכל (בואי נאמר, אם עדיין לא תמצאי עבודה בחודש-חודשיים הקרובים), אני יכול להמליץ לך לשקול פנייה לטיפול, כדי שיהיה שם איש מקצוע שילווה ויתמוך בך בהתמודדות עם המצב הקשה הקיים.
    בהצלחה במציאת עבודה,
    יאיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

לימור
    01/06/2017

סוף שבוע נעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזדמנות

מילי
    03/06/2017

יצא לי להיות במצב כזה לא פעם, ואכן לא קל, כי יש ירידה בהערכה העצמית,
    מה שעזר לי זה להתמקד בעשייה, כמו לנצל את הזמן כדיי לשפר מיומניות מקצועיות, אולי ללמוד תוכנות חדשות, לקרוא מידע עדכני על התחום,
    עשיתי לו"ז מסודר של מה אני עושה ומתיי וגם עשיתי רשימה של היכולות והיתרונות שלי מבחינה מקצועיות וקראתי את הרשימה לפני כל ראיון
    וכמובן חשוב להתכונן טוב לפני כל ראיון וגם לכתוב על דף את נאום ההצגה העצמית ואפילו לתרגל אותו מול מראה או בנאדם אחר,
    ותזכרי שכל סוף זו הזדמנות להתחלה הרבה יותר טובה,
    בהצלחה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו