סומטיזציה לבחור בן 18

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סומטיזציה לבחור בן 18
    תומר
    29/05/2017

אני בן 18 וחצי והגוף שלי נכנס לסטרס,בחילות והקאות בכל פעם שאני אפילו רק חושב על רגעים אישיים או רומנטיים עם מישהי שאני אוהב או מישהי אחרת. זה קרה פתאום כרעם ביום בהיר ורציתי לדעת מה התהליך שעליי להתחיל כדי לטפל בזה והאם יש טיפול תרופתי שפשוט יפתור את הבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סומטיזציה לבחור בן 18

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סומטיזציה בן 18

יאיר לוי
    01/06/2017

היי תומר, כדי לדעת כיצד לטפל בבעיה (טיפול פסיכולוגי, תרופתי, אולי גם וגם), צריך יהיה קודם לאבחן אותה. כלומר להבין בדיוק ממה אתה סובל, מדוע דווקא עכשיו, ואיך זה שזה קרה פתאום כ"רעם ביום בהיר", כפי שציינת. אני ממליץ לך להתחיל את תהליך הבירור אצל רופא המשפחה שלך או אצל פסיכיאטר בקופה. להיפגש איתם, להכיר, לספר להם מה קורה לך, ולשמוע מה הם אומרים. הם גם ינחו אותך לגבי הטיפול המתאים לדעתם. (אגב, כתבת שאתה בן 18 וחצי. אם כבר התגייסת, ניתן לבקש פגישה עם רופא, פסיכיאטר או קב"ן ביחידה שלך לצורך פגישת אבחון, זו זכותך).
    בהצלחה,
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו