קבלת תיעוד טיפולי מהעבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קבלת תיעוד טיפולי מהעבר
    זיו
    31/05/2017

היום אני בן 25. לפני כ-6 שנים הייתי ב-2 סדרות טיפולים עוקבות, פחות או יותר. אחת ניתנה על ידי מטפלת באומנות והשנייה על ידי פסיכולוגית קלינית.

1. האם הן אמורות להחזיק תיעוד של מה היה בכל מפגש איתן, ולספק לי את התיעוד לבקשתי (אם כן, עדיף להרים טלפון, או לפנות במכתב רשמי ולציין הסיבה שבגללה אני זקוק לתיעוד)?
    2. האם מקובל מעבר לכך גם לבקש איזה מכתב סיכום של הטיפול? הן צפויות להיעתר לבקשה כזו מצידי?

כמו כן, לפני כ-5 שנים הייתי בתכנית של אשפוז יום בעיר מגוריי. אז רציתי לשאול את השאלות הנ"ל גם לגבי מסגרת זו-אם ברצוני לקבל תיעוד וסיכום וכו'. אני זוכר שקיבלתי בסוף האשפוז איזה מסמך שחרור של עמוד אחד, אבל לצערי אני לא מוצא אותו כיום.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קבלת תיעוד טיפולי מהעבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבלת תיעוד טיפולי מהעבר

יאיר לוי
    01/06/2017

היי זיו, בגדול התשובה היא חיובית. לא ציינת בפירוש, אך אני משער שהטיפול שעברת אצל מטפלת באומנות ואצל פסיכולוגית קלינית נעשה במסגרת פרטית? אם כן, אז כן, אתה זכאי לקבל סיכום של הטיפול שלך אצלן. הן צריכות להחזיק איזשהו תיעוד של הטיפול אצלן (כל אחת בדרכה, כפי שהיא נוהגת לרשום ולתעד). בשל מספר השנים שחלפו, נדמה לי שהיה יותר נכון פשוט לקבוע איתן פגישה ולהסביר להן את העניין, למה בדיוק אתה זקוק מהן, מה הצורך שלך, מה הן יכולות או לא יכולות לכתוב. בנוסף, תצטרך לחתום לכל אחת מהן בנפרד על טופס של ויתור סודיות, שבו אתה מאשר להן לכתוב לגורם חיצוני כמה מילים על הטיפול שלך. לגבי המסגרת של אשפוז יום - אותו הנוהל. אתה בהחלט זכאי לקבל את סיכום האשפוז שלך שם, אתה יכול לגשת שם למזכירות, להגיש בקשה + ויתור סודיות, שם אני מניח שזה ייקח קצת יותר זמן, המזכריה תדע להסביר לך מה הפרוצדורה בדיוק, שכן סביר להניח שבגלל השנים שחלפו, התיק הרפואי שלך כבר נמצא בארכיון (זו ההשערה שלי בכל אופן).
    בברכה,
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו