אני כל הזמן לא רגועה שרוצה שיעזרו ל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני כל הזמן לא רגועה שרוצה שיעזרו ל
    שוש
    04/06/2007

אני נשואה 45 + שני בנות שלא עוזרות בבית כלום .
    ועם אחת עוזרת העיקר לצאת לידי חובה.

יש לי כל מני מחלות בריאות בנוסף לראות את הכל בשחור או לבן. אין באמצע.

מצב רוח שלי משתהמקצה לקצה .אני מתוסכלת שאני צריכה לעשות הכל בבית.

ושמתחצפים אליי ואין לי כוחות אלהם וגם לבעל.גם בעלי היתיאש ממני .ובעלי גם עובר תקופה בעבודה קשה מתחים לחץ .ולא מספר לי בכלל .אין ביננו בכלל שיחות .אני רק עם העולם שלי

איך אני ינסה לקבל חיובי ולהרגיש טוב גם עם משהו לא ניראה לי .או לא מסודר בבית.

אני לא עובדת ולא יכולה לעבוד בחוץ יש לי דלקות פרקים שהביאו אותי למצב של יאוש .

עם כל התרופות

אני עצבנית אוכלת רבה ולפעמים לא אכפת לי .וליפעמים אני רואה את עצמי במראה רוצה בגד

אומרת אוף שמנתי הכל קטן עליי .איזה מגעילה אני ניראת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוש יקרה,

תקוה
    05/06/2007

התופעות האלו מוכרות,
    אני (צעירה ממך בהרבה) גדלתי בצורה שאת מתארת,
    אמא שלי תמיד הרגישה שהיא עושה הכל בשבילנו, ואמרה לנו את זה בכעס, ברוגז, בתיסכול וכו'
    אבל לצערי הרב, זה לא עזר לה, אלא יותר מכך פגע בנו הבנות,
    מה שקורה לי היום, (אני נשואה) שאני לא אוהבת להדיח כלים ולגהץ ועוד מטלות שבעצם אמא שלי מאד רצתה שיעזרו לה. כשאני מסתכלת על זה נראה לי שזה בגלל הלחץ שקיבלתי בבית לעזור,
    וגם אני מרגישה לפעמים שהבן שלי עושה לי ככה בדווקא, אני לפעמים מבקשת ממנו רק להרים דבר מהרצפה והוא לא מסכים ומתעקש, וזה מפוצץ.
    לכן נראה לי שאם לא נבקש מהם, אלא נעשה הכל לבד, כן לבד בלי לבקש עזרה, ונתן להם הרבה חם ואהבה, נתיחס אליהם הרבה, זה מה שיביא אותם לעזור מתוך רצון,
    ילדים אוהבים לתת למי שנותן להם. ולא למי שמבקש מהם!
    וגם ליצור אוירה טובה סביב העזרה, לעשות מזה חויה.
    אני מבינה שמאד קשה לך, בגלל מחלתך, אולי את צריכה לבקש עזרה מבחוץ, אפילו רק קצת כדי שלאנתיפלי מהכוחות, ולאט לאט זה יגרה את הבנות לעזור לך.
    ולבעל - רק חום ואהבה ותמיכה,
    אין מה לעשות כך זה גברים.

סליחה על האורך, המון בהצלחה ותרגישי טוב במהרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו בקשר למצב רוח

תקוה
    05/06/2007

אני חולת פיברומיליגיה, אם את יודעת זה דומה לדלקת פרקים אבל מאד שונה.
    אין לי בכלל כוחות ואני ישנה המון המון, ועצבנית מאד מאד.
    למדתי מה עושה לי טוב על הלב וזה מה שאני עושה,
    שומעת מוזיקה, אופה דברים קלים, כל יום משהו קטן, לפעמים אחת לשבוע. את הכלים אני יכולה להשאיר למחר - מחרתיים, זה לא יברח. העיקר שאני אתחיל להיות רגועה,
    למדתי שכשאני עצבנית זה הכי מסוכן בשבילי כי כולם עצבניים כמוני ואני מאבדת את הצפון.
    לכן אני לא לוקחת מטלות על עצמי אלא חי במה שמתחשק לי.
    בסוף אני גם מכבסת ומייבשת מנקה ומסדרת, כי אני אוהבת גם סדר וניקיון.
    וכשהכל מסודר ונקי (אפילו דבר אחד שהספקתי לסדר) אני מלאת סיפוק מעצמי שהנה עשיתי היום משהו.
    זה מאד עוזר לי כשאני מסתכלת על עצמי וכל הזמן נותנת לעצמי חיזוקים ומחמאות, אפילו בקול ליד בעלי שמתעורר מזה גם ומתחיל להחמיא גם.
    אל יאוש, יש תקווה. תנסי להתחיל לראות את פני הדברים ברוגע ובצורה חיובית.
    מה שעוד עזר לי זה לראות שהצרות שלי קטנות בהרבה משל אחרים ל"ע, זה מנוף לצמיחה אישית.
    המון הצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו