מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר בטחון בגיל מבוגרלילה13/07/2017
שלום , אני אישה בת 37 , נשואה ואם לילדים , גדלתי בברית המועצות עם על מה שמשתמע מזה -בת יחידה , משפחה קטנטונת והרבה דיסטנס ,מנטליות שונה מהארץ , עליתי בגיל 20 לארץ . אני מרגישה שאני חסרת בטחון לעתים ועדינה מידי שהאנשים פה בארץ מפרשים את זה כחולשה.אין ניתן לחזק בטחון עצמי . תודה
לחזק בטחון עצמי ודימוי עצמי . אשמח לעצות . תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר בטחון בגיל מבוגר
יאיר לוי13/07/2017היי,
אני יכול לתאר לעצמי שלא קל להסתובב עם התחושות האלה, את מספרת על תחושה של חוסר ביטחון, עדינות, ועיסוק סביב דימוי עצמי. אני יכול להמליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי דינמי, שם תמצאי מרחב בטוח ומכיל, שבו תוכלי לעבד ולהבין את הסוגיות אלו בעזרת הפסיכולוג/ית.
בברכה,
יאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לילה13/07/2017מה הכוונה לטיפול פסיכולוגי דינמי?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול דינמי
יאיר לוי16/07/2017היי לילה, טיפול דינמי הוא טיפול מעמיק שבו ניתן לבחון את התחושות הלא פשוטות שאת מסתובבת איתן, לבדוק מדוע ומתי הן מתעוררות, ממתי זה התחיל, מה הסיבות לכך וכדומה. כמו כן, תוכלי לבדוק בעזרת הפסיכולוג/ית דרכי התמודדות אפקטיביות יותר, כך שאת תרגישי יותר הקלה וסיפוק בחייך.
(מידע רב נוסף תוכלי למצוא בחיפוש באינטרנט).
בברכה,
יאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)