חוסר בטחון בגיל מבוגר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר בטחון בגיל מבוגר
    לילה
    13/07/2017

שלום , אני אישה בת 37 , נשואה ואם לילדים , גדלתי בברית המועצות עם על מה שמשתמע מזה -בת יחידה , משפחה קטנטונת והרבה דיסטנס ,מנטליות שונה מהארץ , עליתי בגיל 20 לארץ . אני מרגישה שאני חסרת בטחון לעתים ועדינה מידי שהאנשים פה בארץ מפרשים את זה כחולשה.אין ניתן לחזק בטחון עצמי . תודה

לחזק בטחון עצמי ודימוי עצמי . אשמח לעצות . תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר בטחון בגיל מבוגר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר בטחון בגיל מבוגר

יאיר לוי
    13/07/2017

היי,
    אני יכול לתאר לעצמי שלא קל להסתובב עם התחושות האלה, את מספרת על תחושה של חוסר ביטחון, עדינות, ועיסוק סביב דימוי עצמי. אני יכול להמליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי דינמי, שם תמצאי מרחב בטוח ומכיל, שבו תוכלי לעבד ולהבין את הסוגיות אלו בעזרת הפסיכולוג/ית.
    בברכה,
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לילה
    13/07/2017

מה הכוונה לטיפול פסיכולוגי דינמי?תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול דינמי

יאיר לוי
    16/07/2017

היי לילה, טיפול דינמי הוא טיפול מעמיק שבו ניתן לבחון את התחושות הלא פשוטות שאת מסתובבת איתן, לבדוק מדוע ומתי הן מתעוררות, ממתי זה התחיל, מה הסיבות לכך וכדומה. כמו כן, תוכלי לבדוק בעזרת הפסיכולוג/ית דרכי התמודדות אפקטיביות יותר, כך שאת תרגישי יותר הקלה וסיפוק בחייך.
    (מידע רב נוסף תוכלי למצוא בחיפוש באינטרנט).
    בברכה,
    יאיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו