התבגרתי בגיל מוקדם ופתרון בעיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התבגרתי בגיל מוקדם ופתרון בעיות
    מייק
    16/07/2017

שלום יאיר לוי ,

רציתי לשתף משהו במחשבות שעוברות עליי ...
    משהו שקרה לי בגיל מוקדם מאוד אני לא כל כך זוכר באיזה גיל זה היה בדיוק אבל אני זוכר שזה היה בין 8-10/11.
    באותה תקופה קרובי המשפחה שלי היו נוהגים להגיע לבית שלנו (בני דודים) הרבה אני זוכר שרוב הילדות שלי הייתה עם בני הדודים שלי שהם אנשים מקסימים שבאמת חלק מהלב שלי.
    אבל בזמן האחרון תוקפים אותי בלילות פלאשבקים וחלומות על דברים שעשיתי עם בן הדוד שלי שהייתי קטן.
    אני זוכר שהוא היה נוהג להתקרב אליי ממש צמוד וסוג של להתחרמן עליי (הוא היה בגיל 15 משהו כזה ואני בין 8-10) ואני זוכר שהיינו "שוכבים" אחד על השני עם בגדים ומשתפשפים אחד בשני ומה שהכי מטריד אותי שאני זוכר שהוא נגע לי באיבר ואני בשלו..
    היו עוד מקרים שאני דיי מפחד לפתוח אותם פה..
    אני מי זה זמן חושב שאולי הנטייה המינית שלי השתנתה בגללו שאולי משהו אצלי נהיה יותר פראנואידי ועצבני ועקשן ומפוחד מאנשים.
    אני מרגיש סוג של פחד תמידי כזה שאני מתחיל לחשוב על זה אולי זה באשמתי כל הסיפור הזה ותמיד יש בי האשמה עצמית...

מה אפשר לעשות בנושא? אני לא רוצה לפתוח את הסיפור הזה שוב אני רוצה לתת לו להיעלם כאלו לא קרה כלום אבל עדיין רוצה לפתור את הבעיות שיש לי.

תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התבגרתי בגיל מוקדם ופתרון בעיות

יאיר לוי
    17/07/2017

שלום מייק, נשמע שאתה נמצא במצב לא פשוט. מצד אחד, אני שומע שאתה אומר שאתה לא רוצה לפתוח את הסיפור הזה, לא רוצה לדבר עליו, מצד שני, אני שומע גם שזיכרונות ופלאשבקים משם פשוט "תוקפים" אותך כפי שציינת בלילה, ואולי גם במהלך היום. כלומר, זה משהו שיותר ויותר מתעורר (כך הבנתי מדבריך). מעבר לזה, אתה כותב שאתה כן רוצה לפתור את הבעיות שיש לך, ביניהן אתה מציין שאתה נהיה "יותר פראנואידי ועצבני ועקשן ומפוחד מאנשים". אני יכול להמליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי דינמי, שם תוכל לדבר על מה שאתה רוצה, בקצב שלך, ולפתור את הסוגיות שאתה רוצה לפתור בתוך מרחב בטוח ומכיל.
    בברכה,
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו