בני המתבגר עובר משבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בני המתבגר עובר משבר
    אנונימי
    30/07/2017

מה לעשות כדי לעזור לו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בני המתבגר עובר משבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לאנונימי

תשובה לאנונימי
    30/07/2017

קודם כל זה חשוב מאד עם אתה האבא או את האמא? ליתר דיוק איך הילד רואה אותך? ברמה העקרונית צריך להסביר לו שאע"פ שיש קשיים בחיים ושגיאות וטעויות, כל עוד אנו לומדים מהם ומנסים להיו הכי טובים אנו במצב השלמות, להסביר לו שכל פעם שתוקפת אותו אימפוליסיביות או עצלנות, רשעות והתעללות, או מה שזה לא יהיה, זה עדיין לא אומר שזה מי שהוא, ותמיד אפשר להשתנות רק צריך להניח לעבר ולנסות לא לחזור עליו. ועוד דבר חשוב להסביר לו, שתמיד הוא ינחל כשלונות ויהיה מאוכזב מעצמו- אבל כל עוד אכפת לו והוא מנסה להשתנות זה בעצמו סימן שהוא טוב, וזה הסיבה בעצמה שלא יתאש מעצמו ויאמין שהוא מסוגל. בהצלחה. נ.ב. הזמן עושה את שלו- גם את זה תגיד\י לו.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני המתבגר עובר משבר

יאיר לוי
    30/07/2017

שלום לך,
    אני מודה שאני לא מבין בדיוק מה שאלתך? כיצד אני ואנחנו יכולים לעזור לך בפורום זה? אשמח אם תוכל/י להבהיר.
    תודה,
    יאיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו