מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מרגיש כלום ,לא יודע אם רוצה לחיותניק11/10/2017
שלום,
בתקופה של בכמה שנים האחרונות חוויתי תקופות של דכאון שהיו הולכות וחוזרות, בתקופה האחרונה אני חווה את ההתקפה הכי קשה שלי, הפסקתי להרגיש כמעט הכל אין לי תקווה לעתיד ואני מנסה להסיח את דעתי על ידי אימונים או לפעמים שותה כדי לתשתש את המחשבות, חרמנות אין לי ,הדבר שעוד איכשהו מחזיק אותי זה בחורה שאני יוצא איתה ,אבל גם כשאני איתה אני לא מרגיש חרמנות מינית,פשוט מרגיש שכיף לי עם מישהו שאכפת לו ממני,הבעיה שהיא מינית ואני מקבל רושם שהיא רוצה לשכב איתי,אני חושש שאני לא יוכל לשכב איתה בגלל שאני ריק ובו זמנית אני מפחד לאבד אותה כי זה יהיה הטריגר שיגרום לי לאבד את זה לגמרי.
הבקשה שלי היא בעצם איך אני יכול להחזיר לעצמי את המשיכה המינית ובכללי את הרגשות שלי לפני שאני יאבד את המערכת יחסים שעוד איכשהו מחזיקה אותי יציב?
תודה מראש,אני יודע שההודעה קצת מבלבלת וחופרת..אבל אשמח לכל עזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מרגיש כלום
טובי פלד31/10/2017שלום ניק
אתה כנראה שרוי בדיכאון . אחד הביטויים של דיכאון הוא ירידה בחשק המיני. יש כל מיני סוגי דיכאון ,אבל מדיכאון אפשר לצאת אתה זקוק ליעוץ וטיפול מקצועי.
אפשר להקל ולעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)