הטרדה מינית באנוש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הטרדה מינית באנוש
    רינת
    05/06/2007

היי
    אני בת 24 עושה סטאז באנוש לומדת שירותי אנוש ואוהבת את התחום ומקום הסטאז וממש גכואב לי שעומד להיגמר הסטאז
    בחרתי בארגון זה כי לאימא שלי היה הפרעה נפשית בשם אובביסבי קומפלוסיבי שהיתה נגעלת מכל דבר בבית ומנקה ידיים איזה מאה פעם ביום וכל עול הטיפול בה נפל עליי כשהייתי בת 15 אבי לא היה מתפקד ואני הבת הבכורה בכל מקרה בזכות תרופות מצבה טוב בהרבה היום ואין לה יותר את הסימפטומים של המחלה.
    אז ככה שבוע שעבר בסטאז אחד המשוקמים הציע לי הצעות מגונות ונגע בי (אני לבושה מאוד צנוע כי אני דתייה)
    מדובר בבחור שמדבר הרבה אך אף פעם לא שמעתי אותו נמדבר כך
    ישבנו בפעילות קיפול נייר ישבתי לידו (אז עוד לא ידעתי שזה יקרה כי מעולם לא דיברו אליי ככה באנוש ולא הטרידו אותי) פתאום הוא אמר אני חרמן על...(את שמי) ואחרי כחצי דקה נגע בי בראש הזזתי את ראשי בחוסר נוחות
    לאחר מכן חילקו מתנות לימי הולדת ולא ישבתי לידו...אך הרגשתי שהוא מסתכל עליי וקרא לי שאלתי מה? לא אמר כלום אז הלכתי אליו ואז שאל איך אני חוזרת הביתה אמרתי אוטובוס אז הוא אומר לי תבואי איתי הביתה ובהמשך אמר אני אדע לטפל בך טוב...
    בכל מקרה דיווחתי לאחראיות ואמרו שידברו איתו ושהייתי צריכה להגיד קודם
    השאלה היא מה גורם לגברים להטריד מינית נשים?ועוד בידיעה שהאישה נשואה ודתייה
    לא היה לי שום קשר עם אותו בחור חוץ ממה נשמע מה קורה?
    בדרך כלל הבנות באנוש משוחחות איתי וגם הגברים אך הוחא מעולם לא התייחס אליי במיוחד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטרדה מינית באנוש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להתלונן!!!

אמא
    06/06/2007

קודם כל זה לא קשור אם את דתיה או נשואה נשים רבות מוטרדות מינית ללא קשר לגזע מין ומצב משפחתי.
    האנשים המטרידים הם חולים, זה לא משנה אם את צנועה או פרובוקטיבית , לפי מחקרים שקראתי נשים שנאנסו או הוטרדו מינית היו נשים אקראיות ללא קשר ללבוש או כל דבר אחר, את חייבת להבין שזו לא אשמתך וזה הכל אצלו בראש, הוא חולה!!!
    ואת חייבת להתלונן ולהיזהר ולוודא שהעניין טופל.
    אם זה היה קורה לי הייתי פונה למשטרה ולא רק לאחראים.
    כי הדרך בה הוא הטריד אותך הייתה מפחידה מאוד.
    זה לא שהוא החמיא לך ודיבר בצורה יפה שהביכה אותך (שגם זאת הטרדה בעיניי) הוא מדבר בצורה אגרסיבית ובוטה מדי , לכן תדאגי שיידעו מזה עוד אנשים!! והשתדלי לא לדבר איתו בכלל ולא לענות לו.
    הישמרי לך ואזרי אומץ לקום ולהתלונן.
    מאחלת לך רק טוב ובהצלחה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאמי...

רינת
    06/06/2007

במקרה כזה המשטרה לא תעשה כלום....כי מדובר בפגוע נפש...אפילו אם בן אדם רוצח לוקחים אותו לבדיקה פסיכיאטרית פה מדובר באדם שבטוח פגוע נפש חוצמזה אחרי מה שסיפר לי שעבר במחלקה סגורה בבית חולים לחולי נפש אני מרמחת עליו....אני חושבת לסלוח לו אם המקרה לא יחזור על עצמו ...וגם המדריכה דיברה איתו אתמול עוד לי ביררתי איך הגיב וכו...
    אנחנו בסטאז אמורים לעזור לאנשים עם בעיות והם לפעמים נוהגים בחוסר טקט למשל אם ישבתי באיזה כיסא עלול לבוא מישהו ולטעון שזה הכיסא שלו או את קוראת עיתון של מישהו אחרי שביקשת יפה יכול לקחת ממך לפני שהספקת לקרא ועוד...ואלה האנשים בתחילת השיקוםפ מי שנמצא כבר המון זמן המדריכים מסייעים לו הם מתחילים לטפח את עצמם מתלבשים יפה מציעים לי לשתות משהו מקבלים אותי יפה כמעט חזרו לשגרה אפשר להגיד...אז מטרה שלנו לעזור ולא להקשות עוד יותר...אם היה מדובר במישהו מהרחוב ברור שהייתי מתקשרת למשטרה ומשתדלת להתרחק ממנו אבל באנוש להתמודד עם הקשיים זה דווקא מאוד יעזור לציון הסופי של הסטאז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמור מאד !!!...

רונן דוד
    06/06/2007

לא משנה, בכל מסגרת שהיא ואחת כמה וכמה באנוש,

אין שום הצדקה להטרדה מינית כזו או אחרת !!!,

אני מקווה שירחיקו את הבחור מהמועדון לכל הפחות.

נחכה שהילה תגיע לכאן ותתערב בנושא.

אנא עדכני אותנו על התפתחויות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רונן דוד תשובה כלבבי.

אמא
    06/06/2007

גם אני חושבת כמוך.
    מקווה שרינת הבינה את המסר.
    שיהיה בהצלחה רינת ואל תשכחי לעדכן אותנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וחוץ מזה

אמא
    06/06/2007

זה שהוא מטופל לא מקנה לא את הזכות להתנהג כפי שהוא התנהג,
    תערבי עוד אנשים.
    אם החלטת לסלוח לו והוא לא יחזור על כך שנית - אז אחלה.
    אבל קחי בחשבון שינסה להטריד נשים אחרות.
    אז איתך זה לא הלך לו, אבל אולי יחשוב שעם מישהי אחרת יצליח בזממו.
    חייב לבודד אותו.
    את חייבת לדאוג לעצמך, נכון שקל מאוד לרחם על אנשים פגועים אבל עדיין זה מסוכן בשבילך בייחוד בגלל המסגרת הזאת בה הוא נמצא.
    הוא עוד עלול להעליל שאת זו שהתחלת איתו והטרדת אותו, אם הוא פגוע נפש גם את זה את חייבת לקחת בחשבון. אז טוב ששיתפת אנשיפ נוספים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו