אני רוצה לשתף אתכם במשהו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני רוצה לשתף אתכם במשהו
    אבי
    24/10/2017

אני כמעט כבר בן 60
    לצערי ( באמת לצערי ) מרגיש בכל המובנים כמו נער בתיכון
    זה לא מזיק , אולי ההפך .
    אבל בעידן הטכנולוגי ורשתות התקשורת הנוכחי , גם לאנשים בגילי יש פייס בוק . זה לא עניין אותי מה קורה אצל חברי הנוכחיים בחיים , אבל יום אחד החלטתי לחפש דוקא חברים מהתיכון . אני מדבר על יותר מ 40 שנה לאחור , ולהפתעתי מצאתי רבים אבל במקביל לשמחה הקטנה חזתי זעזוע עמוק מדברים שראיתי : חלקם השתנו עם השנים וזה בסדר , אבל יש כמה מהם שניראים באמת מאד דומים לאין שניראו בתיכון . זה אמנם יפה אבל לכל אחד מהם יש בת זוג שבעיני נראית כמו האמא של האמא שלו .....
    ז"א אני לא מצליח לעקל את המראה המצמרר של כאילו חברים שלי מהתיכון עם בנות זוג כל כך מבוגרות ( כמו בגילי ) . זה פשוט מטורף ונראה חולני לרגע . ברור שהכל בסדר ונורמלי אבל הקפיצות האלה בזמן נראה הזוי לגמרי ולפעמים אני מרגיש שכאילו זה משהו שממש לא יכול להיות שחברים שלי שאני זוכר אותם מהתיכון ושהם אמנםכבר בני 60 , הם נשואים לנשים בנות 60

לא בטוח שאני מתאר טוב את ההזיה הזו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני רוצה לשתף אתכם במשהו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חה חה חה מבין אותך מצוין. נשמע הזוי רק לך

אלון
    25/10/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרגיש צעיר

טובי פלד
    31/10/2017

שלום אבי
    זו הרגשה מצוינת .כנראה יש לך נטייה להרגיש טוב .תמשיך כך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו