מאחר ויש לי אוסידי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מאחר ויש לי אוסידי
    עזרה בבקשה
    27/11/2017

שלום למר פלד
    אני סובלת מאוסידי .לא צעירה.היתי בסופר והקופאית היתה קצת עצבנית.כדי להרגיע אותה .אמרתי לה שהיא נראית טוב.ומה עשתה הקופאית שאגב היא לא צעירה כבת 55.הקופאית בתגובה למחמאה שהיא נראית טוב הרימה את ידה מולי ועשתה לי חמסה .שאלתי אותה למה .היא אמרה שכחה היא מדברת .מאחר ויש לי אוסידי החזרתי לה והיא שוב החזירה לי .אני מרגישה לא נעים.כי היא התחילה .מה דעתך האם יצאתי פראירית ? תודה מראש בבקשה לענות ספציפית למקרה ולא על האו סי די .סליחה ותודה שוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאחר ויש לי אוסידי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוסידי

טובי פלד
    28/11/2017

היית בסדר גמור .תמשיכי הלאה לנושאים אחרים ,יותר חשובים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך אוסידי

או סיד י
    28/11/2017

סליחה אבל היא התחילה ולא נתנה לי להחזיר לה?אם עוד פען יקרה משהו דומה איך עלי להגיב בכלל איך היה עלי להגיב בתור חולה או סי די או בתור בריאה בבקשה תענה לי שאנוח על דעתי תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתעלמי

מלי
    30/11/2017

קודם כל את לא אשמה שהיא עצבנית.
    ואת לא אמורה להרגיע אותה או לחלק לה מחמאות.
    שתשתה כוס מים ותירגע!

דבר שני אם כבר מגיעים לסיטואציה כזאת - עדיף להתעלם ולא להגיב.
    שתוריד את העצבים שלה על מישהו אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו